Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yumurtalık ilçesinde halkın sorunlarını yerinde tespit edip, anında çözüm üretmek için çok sayıda köyde ve ilçe merkezinde inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Başkan Zeydan Karalar, Yumurtalık’ta ilk olarak Yumurtalık Ziraat Odası’nda muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile buluştu, ardından Sugözü, Gölovası, Yeşilköy, Hamzalı ve Narlıören köylerinde incelemelerde bulundu, halkın sorunlarını ve taleplerini dinledi, yediden yetmişe vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Karalar Yumurtalık'ta

YUMURTALIK’A ARITMA

Yüreğir Ziraat Odası’nda önemli konulara değinen Başkan Zeydan Karalar, Karataş, Yumurtalık, İmamoğlu, Ceyhan ve kısmen Kozan’da su probleminin çözüldüğünü, Adana’da 1700 km su isale hattı döşendiğini söyledi. Yumurtalık’ta arıtmanın temelinin de bu dönem içinde atılacağını, daha sonra merkez ve merkeze yakın köylerin tamamının kanalizasyon probleminin de çözüleceğini açıklayan Başkan Zeydan Karalar, 40-50 yıldır var olan problemleri 3 yılda çözüm aşamasına getirdiklerini açıkladı. Adana’nın bir çok noktasında çiftçiyi, üreticiyi desteklediklerini, Yumurtalık’ta da üreticinin desteklenmesi için harekete geçtiklerini vurgulayan Zeydan Karalar, önümüzdeki süreçte ilçede yol sorunun da ortadan kaldırılacağını bildirdi.

Başkan Karalar Yumurtalık'ta

"GELİRİ YÜKSELTİP, HİZMETİ ARTIRIYORUZ"

11 Büyükşehir Belediyesi’nin ortaya koyduğu başarılı yönetimin, Millet İttifakı iktidarının Türkiye’nin sorunlarını çözeceğine dair önemli bir gösterge olduğunu kaydeden Başkan Zeydan Karalar, Adana’nın Büyükşehirler içinde gelir açısından 22. sırada olduğunu, 10. sıraya yükselmesini sağlayacaklarını, ilçeyi turizm açısından da daha cazip hale getireceklerini belirtti.

Başkan Zeydan Karalar, hizmet ederken adil olmak için çok titiz davrandıklarını ifade ederek, sorunların büyük oranda çözümü için ülke genelinde ve belediyelerde doğru kadroların yönetime gelmesi gerektiğine dikkat çekti.

Başkan Karalar Yumurtalık'ta

Halkı can kulağıyla dinleyen ve çözümü mümkün sorunların giderilmesi için beraberindeki bürokratlara anında talimat veren Başkan Zeydan Karalar, kendilerine oy verene de vermeyene de eşit hizmet götürdüklerini ifade etti.   Köyler arasında mekik dokurken tarım arazilerinde de incelemeler yapan Başkan Zeydan Karalar, özellikle ailecek pamuk topladıkları çocukluk yıllarıyla ilgili anılarını paylaştı, sonrasında iş hayatında da pamuğun, tekstilin önemli yer teşkil ettiğini anlattı.