Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına katılarak, parti örgütü ile bayramlaştı.

CHP Mersin İl Başkanlığı’nın bahçesinde düzenlenen bayramlaşma programına; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış ile Hasan Ufuk Çakır, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, CHP Mersin İl Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz,

CHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Gülşah Yıldırım Genç, CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer, Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, CHP ilçe başkanları, parti yöneticileri, Meclis üyeleri ve çok sayıda partili katılım sağladı. Programda; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşmalar bölümüne geçildi.

 “Bayram boyunca ziyaretlerimizi sürdüreceğiz”

Bayramlaşma programında konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, tatilde ve bayramda eş, dost, akraba ziyaretleri vesilesiyle Mersin’e gelen insanlarla şehirde dolu dolu bir bayram geçireceğini söyledi

“Değişim, kafalar değişince olur”

İdeolojik söylemlerle seçim kazanmanın eskide kaldığını aktaran Başkan Seçer, “Cumhuriyet Halk Partili ve parti içinde yaş itibariyle en fazla emek verenlerden ve destek olanlardan biriyim. Değişim kafaları değiştirmeden olmaz, insanlar değişir ancak kafalar aynı kalırsa değişim olmaz” dedi. Gençlik kollarında, kadın kollarında daha fazla üye olması gerektiğini dile getiren Başkan Seçer, eğitimli ve daha görgülü insanlara ihtiyaç olduğunu vurguladı. Belediye başkanı olarak milletin acılarını bilmeyen, engelli, hasta ve şehrindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarını gözetmeyen birinin belediye başkanı olmaması gerektiğini belirten Seçer, “Kurumların enerjisini almayın. Bırakın, başarılı olan insanlar görevlerini yapmaya devam etsin” dedi.

“Partimizin birliği bizim için önemli”

CHP kurultayının yaklaşan Başkanlık seçimleriyle ilgili konuşan Seçer, “Bu parti sahipsiz değildir. Bu partiyi biz güvenli bir limana alırız. Bu işler sükûnetle olur. Kavga ederek veya güzellemeler yaparak olmaz. Elbette bir değişim olacak ama kaş yaparken de göz çıkarmayacağız. Bu partinin birliği önemli” dedi. Değişim gerektiren noktaların akıl çerçevesi içerisinde değerlendirilerek yapılması gerektiğini aktaran Seçer, “Parti söylemi, programı, başkanı, tüzükleri hepsi değişir. Ancak benden sonrası tufan olmaz. Emek veren insanların kıymetini bilin” diye konuştu. Cumhuriyet Halk Partisi Mersin örgütlerine müteşekkir olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Seçer, “Örgütler benim işim değil. Ben bu partinin belediye başkanıyım. Örgütler; Genel Merkez, Genel Başkan ya da örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı’nın hiyerarşik olarak yönetimiyle çalışmalarını yapar” dedi.