Bu yıl 3.sü gerçekleştirilen etkinlikte binlerce Adana’lı dev ekranlarda yayınlanan sinemaları aileleri ile birlikte izlediler. Dilberay ve Bergen filmlerine büyük ilgi gösteren Yüreğirli vatandaşlar bugün ise Müslüm filmini izleyecek. Film izlemeye gelen vatandaşlara Yüreğir Belediyesi patlamış mısır ve gazoz ikram ediyor.

Yüreğir’de arabada sinema günü etkinliklerine vatandaşların yoğun ilgi göstermesi nedeniyle geleneksel hale getirdiklerini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ‘Yaz aylarında vatandaşlarımızın en büyük eğlencelerinden biri olan Araba ’da Sinema Günleri’ ne Dilberay ve Bergen filmiyle başladık. 28Temmuz Perşembe günü ise Müslüm filmi Yüreğir Millet Bahçesinde gösterimde olacak. Aileleri ile sinema izlemeye gelen vatandaşlarımıza patlamış mısır ve gazoz ikram ediyoruz. Adanalı vatandaşlarımız arabada sinema günlerini çok sevdi. Çocuklarımızın ve gençlerimizin hafızasında güzel bir anı olarak kalacaktır’ diyerek etkinliğe yoğun ilgi gösteren bütün vatandaşlara teşekkür etti.

PERŞEMBE MÜSLÜM GÖSTERİMDE OLACAK

Araba ’da sinema etkinliğinin son gününde ise arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayat hikâyesinin anlatıldığı film ile sona eriyor.. Unutulmaz ses sanatçısının iniş ve çıkışlarla dolu yaşamının anlatıldığı filmde, Müslüm Gürses’in milyonları etkileyen müziğine, çocukluğundan ölümüne kadar geçen zamanda yaşamına etki eden olaylar beyaz perdeye yansıtılıyor. VATANDAŞLARDAN BAŞKAN KOCAİSPİR’E TEŞEKKÜR

Adana’nın farklı mahallelerinden ailelileri ile birlikte sinema izlemeye gelen vatandaşlar ‘Araba ’da Sinema Günlerini çok beğendiklerini söyleyerek Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’e teşekkür ettiler. Kendileri için güzel ve farklı bir etkinlik olduğunu söylediler.