Soner Kan

İtalyan teknik adam, mavi-lacivertlilerin bu sezon kendi evindeki son maçında taraftarların huzuruna gitti; onları ayakta alkışladı; elini kalbine götürerek; “Her zaman kalbimdesiniz” mesajı verdi. Montella’nın bu hareketi de bir ‘veda’ olarak yorumlandı.

 Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella’dan veda gibi mesaj. Adı Fenerbahçe ile anılan İtalyan teknik adam, mavi-lacivertlilerin evindeki son maçta taraftarları selamladı; elini kalbine götürüp adeta onlara veda etti.

montella fenerbahçeye mi gidiyor

TARAFTARI SELAMLADI

İtalyan medyasına göre yeni sezonda Fenerbahçe’nin başına geçeceği iddia edilen, Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, sezonun kendi sahalarındaki son maçında taraftarların huzuruna çıktı; Medipol Başakşehir maçının başlama vuruşu öncesinde ‘12. Adam’ı selamlayıp alkışladı.

VEDA EDER GİBİ ALKIŞLADI

Ellerini ‘veda’ edercesine havaya kaldırıp, taraftarı selamladı; sonra da elini kalbinin üzerine getirip onlara; “Her zaman kalbimdesin” mesajını verdi. Montella’nın bu davranışı da bir veda olarak yorumlandı. Mavi-lacivertli taraftarlar da bulundukları tribünde üzerinde; ‘Başımızı dik tutan mükemmel takıma; Montella’ya; şanlı Adana Demirspor taraftarlarına ve Murat Sancak’a selam olsun” ifadesi yer alan dev bir pankart açmaları da dikkat çekti.