Yeniden Refah Partisi Yüreğir İlçe Divanı’nda konuşan İlçe Başkanı Serdal Sündük; "Salona sığmayan bu muhteşem kalabalık bize şunu gösteriyor; Yüreğir değişime hazır. Biz de Yüreğir’i değiştirmeye hazırız" dedi.    Yüreğir İlçe Teşkilatı Aralık ayı Divan Toplantısı ilçe binasında gerçekleştirildi.

Yeniden Refah Partisi Yüreğir İlçe de "Divan" Kuruldu!
Toplantıya İl Başkanı Selahattin Baysal, İl Başkan Yardımcısı Hasan Arık, ilçe yönetimi ve çok sayıda partili katıldı. Yoğun bir katılımın olduğu programda bazı partililer oturacak yer bulamayınca programı ayakta takip etmek zorunda kaldı.
Divan’da tüm birimler aylık raporlarını sunarken İl Başkanı Selahattin Baysal ve İlçe Başkanı Serdal Sündük’ün sorularına da cevap verdi. 


Raporların tamamlanmasının ardından bir konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal hükümetin yanlış politikaları nedeniyle halkın geçim sıkıntısı çektiğini bunu aşmanın tek yolunun da Yeniden Refah iktidarı olduğunu söyleyerek; "Birer birer yüz binlere ulaştık. Şimdi milyonlara ulaşıyoruz. Çözüm var. Yeter ki bir irade ortaya konulabilsin. O irade işte bu salondadır. Buradan aldığımız güçle tüm Adana’daki, tüm Türkiye’deki Yeniden Refah kadrolarındadır. Bu muhteşem programın mimarı Serdal Sündük’e ve tüm partililerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Serdal Sündük de konuşmasında göreve gelmelerinin ardından maddi ve manevi her türlü zorluğa rağmen Necmettin Erbakan’ın gösterdiği yolda, Türkiye’de Fatih Erbakan’ın Adana’da Selahattin Baysal’ın önderliğinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.
Sündük; "İlçemizde gezmediğimiz mahalle, sıkılmadık el, gönlüne girmediğimiz bir tek insan bile bırakmamaya kararlıyız. Yüreğir’den başlayarak ülkemize Refah’ı getireceğiz. Hedefimiz iktidar. Sizlerin gayretleri ve desteği, milletimizin teveccühü ile güzel günler çok yakında... Buna tüm kalbimizle inanıyoruz.

Yeniden Refah Partisi Yüreğir İlçe de "Divan" Kuruldu!

Sandık müşahitlerimizi atadık, mahalle temsilcilerimizi belirledik. Seçime en hazır parti biziz. Bu gücü elbette ki dava arkadaşlarımızdan alıyoruz. Bugün muhteşem bir tablo ortaya koyan başta ilçe yönetimim, kadın ve gençlik kolarımız olmak üzere tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum" dedi.
Serdal Sündük’ün konuşması coşkulu partililer tarafından zaman zaman; "Türkiye’nin Fatih’i Yüreğir’in Serdar’ı, Yüreğir seninle gurur duyuyor" sloganları ve alkışlarla kesildi.