Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Ergül Halisçelik, Karataş ve Yumurtalık ilçelerinde sahadaki Büyükşehir Belediye ekiplerini ziyaret etti, ilçe halkının sorunlarını dinledi.  Adana’nın büyük ailelerinin olduğu bu mahallelere Genel Sekreter Yardımcısı Dr. İsmail Güneş ve ilgili daire başkanlarıyla beraber giden Dr. Ergül Halisçelik bölgede daha önce belediye başkanlığı yapmış olan Ferit Ayata’ya da kısa bir ziyaret gerçekleştirdi.


Karataş’a bağlı Bahçe köyündeki tarlasından Yumurtalık’a bağlı Yeşilköy’e doğru giderken bir virajda üzücü bir duruma maruz kalan ve bölgede ziraat danışmanlığı yapan Refik Vural’a da geçmiş olsun ziyareti gerçekleştiren Halisçelik, Vural ile bir süre sohbet etti. Genel Sekreter Dr. Halisçelik, Refik Vural’a da bölgedeki herkesin akraba olduğunu ve burada sorunların konuşularak çözülmesi temennisinde bulundu. 
Daha sonra Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz’a da iade-i ziyarette bulunan Genel Sekreter Dr. Ergül Halisçelik, başkan Topuz ile görüş alışverişinin ardından bölgeden ayrıldı. 


A