Hastane Aclinde de Kavga Sürdü

Akşam saatlerinde yaşanan olyda halay sırası için tartışan iki grup kısa sürede silahlı, bıçaklı kavgaya başladı. Olay sırasında 5 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, taraflar Hastane acil servisinde de karşılaşınca yine kavgaya tutuştu.  HAstane polisinin ihbarıyla acil servise çok sayıda polis sevk edildi. 

Doktorun Boğazını Sıktılar

Bu sırada acil serviste kavga edenlerden bir kişi, görevli doktorun da boğazını sıktı. Bu nedenle acil servisteki doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi.Ekipler, buradaki kavgayı sonlandırırken, acil servis önünde de güvenlik önlemi aldı. Hastanelerdeki yaralıların tedavisi sürerken, olayla ilgili çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Balcalı Hastanesi Başhekimliğinden Açıklama

Hastane yönetiminden yapılan açıklamada yaşanan arbede sırasında bir doktorun da darbedildiği belirtildi. Açıklamada, "Akşam saatlerinde hastanemizin acil servisinde yaşanan iki grubun kavgasında, Çocuk Acil Servisi'nde de görevli bir doktorumuz olay sırasında kavgaya karışan biri tarafından boğazı sıkılmak suretiyle darbedilmiştir. Görevli doktor arkadaşımız emniyet birimlerine şikayetçi olmuştur. Sağlıkta şiddetin son bulması dileğiyle doktor arkadaşımız nezdinde tüm sağlık çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerine yer verildi.