Yeniden Refah Partisi Adana Milletvekili adayı Volkan Çevik; "Ülkemizin ve milletimizin, şehrimizin ve hemşerilerimizin Yeniden Refah’a kavuşmasına çok az kaldı. 14 Mayıs’ta toplumsal değerlerimize göre siyasetin var olması için Milli Görüş Meclis’te olmalı" dedi.

YRP Adana Milletvekili Adayı Volkan Çelik Hızlı Başladı

Partilerin YSK’ya listeleri teslim etmesinin ardından isimleri kesinleşen milletvekili adayları vatandaşlarla buluşarak hem projelerini anlatıyor hem de onlardan oy istiyor.
Kentin tanınmış, genç iş adamlarından Volkan Çevik de Yeniden Refah Partisi Adana Milletvekili adayı olarak açıklanmasının ardından başta seçim bölgesi Çukurova olmak üzere Adana’nın her yerinde vatandaşla buluşmalarına devam ediyor.

Kısa sürede sergilediği özverili çalışmalar ve gösterdiği başarılarla siyasi kariyer basamaklarını tek tek tırmanan Volkan Çevik yaptığı açıklamalarla da adından söz ettiriyor.
Çukurova ilçesindeki esnaf ziyaretleri sırasında açıklamalarda bulunan genç iş adamı; "Bu topraklarda doğduk, bu topraklarda büyüdük, bu topraklarda doyduk. Allah’a şükürler olsun ki bu millete hizmet edebilme şerefine de nail olduk. Vatandaşlarımız eğer teveccüh gösterir ve bizlere Meclis’te milletimizi temsil etme görevi verirse bu güzel ve kadim kentin yeniden ayağa kalkması için tüm gücümüzü seferber edeceğiz" dedi.
Yeniden Refah Partisi’nin kendi logosu ve adayları ile seçimlere gireceğini vurgulayan Çevik konuşmasında; "Milli Görüş ne zaman Meclis’te temsil edilmişse bu milletin yüzü güldü. Allah’ın izniyle 14 Mayıs’tan sonra da öyle olacak. Bizler Meclis’te hem milletimizi hem de şehrimizi en iyi şekilde temsil ederken ortaya koyacağımız projelerle vatandaşlarımız yeniden refaha kavuşacak, ekonomik anlamda yaşadığı sıkıntılar sona erecek. İyiliği inşa edip kötülüğü bertaraf edeceğiz"  ifadelerini kullandı.

YRP Adana Milletvekili Adayı Volkan Çelik Hızlı Başladı
Aday listesinde yer alan 15 dava arkadaşı ile birlikte uyumlu çalışmasıyla da dikkat çeken Yeniden Refah Partisi Adana Milletvekili Adayı Volkan Çevik; "Yeniden Refah Partisi olarak her il için olduğu gibi Adana için de projelerimizi hazırladık. Bereketli toprakları ile tarımı, ulaşımdaki avantajı ile sanayi ve ticareti, doğal ve kültürel varlıklarıyla turizmi yeniden ayağa kaldıracak çalışmalar yürüteceğiz ve Adana’nın Türkiye’nin parlayan yıldızı olmasını sağlayacağız. Adana ülkemiz için de dünya için de bir cazibe merkezi olacak" dedi.