Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal;  “Yarın değil bugün de yapılsa seçime hazırız. Türkiye, Yeniden Refah’a kavuşacak” dedi.  Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanlığı Kasım ayı il divan toplantısı Seyhan Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Selahattin Baysal YRP
Programda bir konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal erken seçim tartışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. Baysal; "Şu an karşımda muhteşem bir teşkilat görüyorum. Bu teşkilatın ortaya koyduğu emek ve gayrete bakarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim; İster baskın seçim olsun ister erken seçim olsun. Yeniden Refah Partisi olarak biz hazırız. Yarın değil bugün de seçim kararı alınsa Allah’ın izniyle bu seçimlerden alnımızın akı ile çıkıp milletimizi Yeniden Refah’a kavuşturacağız" dedi.

"Halkın Yüzde 85'i Yoksulluk Sınırının Altında Yaşıyor"

Açlık sınırının 8 bin 657, yoksulluk sınırının ise 25 bin 422 TL’ye yükseldiğini, halkın yüzde 85’inin yoksulluk sınırının altında bir hayat yaşadığını vurgulayan Başkan Baysal şu görüşlere yer verdi:

"Faizi tek haneye indirdiler ama zamları üç haneye çıkardılar. Vergiler, zamlar yağmur gibi milletin üzerine yağdırılıyor. Ülkemiz Sefalet Ligi’nde Arjantin’in, Venezuela’nın, Zimbabwe’nin bile üzerine çıkarak birinci sıraya yükseldi. Bu kötü gidişi durduracak tek parti Yeniden Refah Partisi’dir.

2. Büyük Olağan Kongremizde Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın seçim startını vermesiyle iktidar yürüyüşümüzün ateşini öncü şehir Adana’dan yaktık. Köy köy, mahalle mahalle, ilçe ilçe büyüyerek hem üye sayımızı her ay arttıracağız hem de bunu seçimlere yansıtacağız. Adana’da tüm ilçelerde ve merkezde birinci parti olmak için var gücümüzle çalışacağız”

Selahattin Baysal YRP

Yeniden Refah Partisi Kasım ayı il divan toplantısına il ve ilçe teşkilatları, kadın ve gençlik kolları ile partiye gönül veren vatandaşlar katıldı.  Programın sonunda Yeniden Refah Partisi’ne yeni üye olan vatandaşlara rozetleri İl Başkanı Selahattin Baysal tarafından takıldı.