Yeniden Refah Partisi İl Başkan Vekili Hasan Arık ile YRP Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Selahattin Baysal'ın da katıldığı basın toplantısı düzenleyen Abdullah Torun siyasi sürecini aktardı.  Büyükşehir Beleiye Başkan Adayı Selahattin Bayssal tarafından parti rozeti takılan Torun, halktan kopmadığını söyledi.

abdullah torun

Yeniden Refah Partisi Yüreğir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Sevdamız Adana, önceliğimiz Adana diyerek başlattığımız siyasi yolculuğumuz bizi Adanalıların teveccühüyle önce TBMM'de Adanamızın temsilcisi olarak hizmet yürütmeye, ardından Adana'ya dair iyi olan ne varsa onun ardına düşerek şehrimizi, bize bu emaneti veren insanlarımıza olan sorumluluk duygumuzla hareket ederek bir hizmet dönemini Allah'a şükür Adanamıza kalıcı hale gelecek, insanlarımızın hayatına dokunacak şekilde tamamladık.
Adanalı Abdullah Torun'u Türkiye Büyük Millet Meclisin'de verdiği temsil görevini sürdürürken;
HALK'TAN, MİLLETTEN KOPMADIĞINI,
ADANALI'NIN İSTEDİĞİ ANDA ULAŞABİLDİĞİ BİR MİLLETVEKİLİ OLDUĞUNU,
MEŞRU OLAN HER İSTEĞİN OLUMLU SONUÇLANMASI ADINA GAYRET ETTİĞİNİ
SÖZ KONUSU ADANA'YA, ADANALIYA HİZMETSE BUNUN İÇİN NEREYE, HANGİ MAKAMA GİDİLECEKSE GİTMEKTEN ÇEKİNMEDİĞİNİ
AHLAKSIZCA HİÇ BİR İŞ VE İŞLEMİN İÇİNE GİRMEDİĞİNİ,
SİYASİ MAKAMINI ZENGİNLEŞME ARACI HALİNE GETİRMEDİĞİNİ 
YANİ KISACA ; SİYASETİN TEK LİMANI AHLAK DİYEREK YOLA ÇIKTIĞINI VE SİYASİ HAYATI BOYUNCA DA BU AHLAKİ ÇİZGİDEN AYRILMADIĞINI BİLİR.

abdullah torun
Adaylığımız gündeme geldiği andan itibaren aldığımız telefonlar, gördüğümüz teveccüh bunun bir eseridir.
Bugün sizlerle hiç bir zaman ayrılmadığımız, SADAKATİMİZİ BOZMADIĞIMIZ AHLAKLI SİYASET çizgimizin GÜCÜ ve ENERJİSİ ile ama YENİDEN REFAH PARTİSİ BAYRAĞI ALTINDA bir araya geldik.
SİYASETİ ibadet  aşkıyla yapma inancını bize öğreten Rahmetli Erbakan hocamızdır. Biz böyle bir felsefenin insanlarıyız. Bu nedenle bizim sadakatimiz İbadet aşkıyla yaptığımız siyasetin TEK LİMANI OLAN AHLAK'DAN hiç ayrılmamak, sadakati bu limana göstermektir. 
Yeniden Refah Partisi çatısı altında AHLAKLI BELEDİYECİLİK çağrısı ile devam edeceğimiz bu yeni dönemin Adanamıza, Yüreğirimize hayırlı olmasını cenabı hak'tan niyaz ediyorum. Bizleri muhabbetle karşılayan Yeniden Refah Partisi İl Başkanımıza, İlçe Başkanımzıa ve teşkilatlarımıza muhabbetlerimi sunuyorum. İnşallah Adana'dan "Ahlaklı Belediyecilik" örneğini Yüreğir'den bir Yıldız gibi tüm Türkiye'ye göstereceğiz. Bu nedenle  YENİDEN REFAH PARTİSİ'NDEN YÜREĞİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK HUZURUNUZA ÇIKTIM.

Hepinizin bildiği gibi geçmişten bugüne Seyhan ve Yüreğir ilçemiz iki ayrı dünya, iki ayrı karakter gibi inşaa edildi. Bir yanı bahar bahçe, bir yanımız çığlık çığlığa. Fotoğraf bu. Ne hazindir ki dört dönemdir İktidar Partisine teslim edilmesine rağmen bu kader yine değişmedi. Yüreğir, iktidarın gücünü, hizmetle, planlı şehircilikle, alt yapı ve üst yapısıyla, kentsel dönüşümüyle deprem riskinden kendini koruyamadı. Sağlıklı bir şehir, yolları, parkları, bahçeleri ile YAŞANABİLİR Yüreğir oluşturulamadı. Bu nedenle midir bilinmez, Yüreğir'de görev yapan memur dahi görev yaptığı ilçe'de oturmak istemedi. Hatta Yüreğir'de siyaset yapan, belediye başkanlığı yapan bir çok isim Yüreğir'de değil, Seyhan'da oturmayı, çocuklarına ve ailesine layık gördü. Biz bu garabeti de ortadan kaldıracağız inşallah. Kendi ailemize, çocuklarımıza layık görmediğimiz bir yaşam kalitesini Yüreğirliye de layık görmeyeceğiz. 
Yüreğir, yüreğimiz gibi temiz, yüreğimiz gibi sağlıklı sokakları, caddeleri, parkları ve mutlu insanlarıyla anılacak. Yüreğir, tarımıyla; Adanalıyı, Anadolu'yu besleyerek bir ana gibi fedakarlığı sürekli hale getiren bir ilçemiz. İnşallah bizimle beraber Yüreğir, Seyhan Nehri'Nin güzelliğini sadece tarım alanını sulayarak değil; alabildiğince güzel parklarıyla, bahçeleriyle, su'yun her türlü güzelliğinden istifade edebilecek yeni projeleriyle faydalanacağı bir döneme geçecektir.

abdullah torun

Adana için sevdamız var!
Yüreğir için hayallerimiz var!
Hepinizi bu hayale ortak olmaya davet ediyorum.
Hizmet görmeyen Yüreğirliye sesleniyorum. Oy verip Başkan seçtiğin insan eğer mahallene, sokağına, ilçene hizmet etmiyorsa, değer kazandırmıyorsa bilesin ki senin ve çocuklarının geleceğinden çalıyordur. 
Yüreğir'in bunca geniş alanlarına rağmen, yeni projeler için uygun sahasının olmasına rağmen  Yüreğir'de bir Şehircilik başarısından bahsedilmiyorsa bu bir başarısızlık hikayesidir. Yüreğirli artık masala dönüşen bu hikayeden bıktı usandı. Bir siyasetçinin söylediği sözü hatırlıyorum; 20 yıl önce Adana'da Yüreğir'de bir mahalleye gitmiştim. Mahalle'de evler, sokaklar gerçekten yaşanacak halde değildi. Çukurlara düşe düşe girdik ve çıktık. Yirmi yıl sonra bir başka sebeple yine geldim, aynı sokaklar, aynı çukurlarla yüzleşince siyasetin kendisinden de utandım, diyordu. Şimdi elinizi vicdanınıza koyarak cevap verin! Yüreğir 20 yılda yaşanabilir bir ilçe'ye dönüştü mü? Planlı bir şehre dönüştü mü? Sokakları, caddeleri ne kadar değişti? Seyhan Nehri akıyor, Yüreğirli nehre dahi bakamaz halde.
Peki bu Yüreğirlinin kaderi midir? Yoksa ihmal midir? 
İşte biz bu ihmali bitireceğiz, Yüreğir'i hak ettiği değere, hizmete inşallah ulaştıracağız. Bu nedenle Yüreğir'de yaşayan, her siyasi partiye gönül vermiş insanımıza sesleniyorum. Bu seçim,  Yüreğir'in Belediye seçimi. Türkiye'nin  genel seçimi değil. O nedenle eğer Yüreğir'e sevdalıysna, yaşadığın yeri değerli hale getirmek istiyorsan, yaşanabilir bir ilçem olsun diyorsan o zaman derdimiz ortak. Derdimiz ortaksa çaresi elbirliği yaparak bu derdi bitirmektir. Genel seçimde hangi partiye oy vermiş olursanız olun ama yerel seç.imde beldenize hizmet edeceğine inandığınız insana oy verip yetkilendirirseniz ilçeniz hizmet görür. Geçmişte TOKİ konutlarının İlçemize gelmesi adına verdiğimiz hayırlı hizmetin bugün Yüreğir'in dönüşümünün ana eksenini teşkil ediyor olması bizim ne kadar doğru bir adım attığımızın da işaretidir. Daha yapacak çok işimiz var. Yüreğir hizmete susamış, Yüreğir yeni projeler bekliyor. İnşalalh bu hizmetleri hep beraber yapacağız. 
Yeniden Refah Partisi olarak girdiğimiz bu seçimyarışında başarılı olacağımıza inanıyorum. Çünkü Adana'yı, Yüreğiri tanıyorum. Yüreğirliyi tanıyorum. 
Söylenecek sözümüz var
Yüreğir için hayallerimiz var!

Çıktığımız bu kutlu yolda Allah bizi mahcup etmesin."

Büyükşehir; 450 Personel, 100 Araç ile Haşereyle Mücadele Ediyor Büyükşehir; 450 Personel, 100 Araç ile Haşereyle Mücadele Ediyor