Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanlığı tarafından 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Milletvekili aday adayları temayül yoklaması gerçekleştirildi.

YRP'de Milletvekili A. Adayları İçin Temayül Yoklaması Yapıldı
Seyhan ilçesinde yapılan ve 22 aday adayın yarıştığı temayül yoklaması öncesinde Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Selahattin Baysal bir konuşma yaparak birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Konuşmasına 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinin önemine değinerek başlayan Başkan Baysal; Bu seçimler ülkemizin ikinci yüzyılında ne yana doğru yüzünü döneceğinin bir göstergesidir. Ya bağımsız bir ülke olarak yolumuza devam edeceğiz ya da emperyalizmin kıskacında birilerinin güdümünde bir ülke olacağız? İşte bizler bütün bunları düşünüp ona göre çalışacağız. Milletimiz de bunları düşünüp ona göre oy kullanacaktır" dedi.

Seçimlere ilk kez katılacaklarını hatırlatan Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal; "Milli Görüş davasının temsilcileri olarak bu seçimlere birlik ve beraberlik içinde hazırlanıyoruz. Tüm teşkilatımız bizim kardeşimizdir. Tüm aday adayları bir uzvun azaları gibi görev yapmak durumundadır. Buradan çıkacak sonuç ne olursa olsun, genel merkezimiz nasıl bir liste ile seçime gitmeye karar verirse versin hepimiz bu seçimlerde varımızı yoğumuzu ortaya koyarak en iyi sonucu almaya çalışacağız. Bundan sonraki adımlarımızı da buna göre atacağız" ifadelerini kullandı.

YRP'de Milletvekili A. Adayları İçin Temayül Yoklaması Yapıldı
Genel Başkan Yardımcısı, Ekonomik İşler Başkanı Dr. Fatih Öztek’in de katıldığı temayül yoklamasında il yönetimi, ilçe başkanları ve yönetimleri, teşkilat üyeleriyle partililer oy kullandı.
İftardan sonra gerçekleştirilen programa katılımın yoğunluğu dikkat çekti.