Yüreğir Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediyelerinin İYİ Partili Meclis üyesi Recai Mercimek Milletvekilliği için görevlerinden istifa etmişti.  YSK yedek 1. sırada olan Muhammet Erginkara'ya görev yazısını Yüreğir Belediyesinin talebiyle gönderdi.

Yazışmaların tamamlanmasıyla Yüreğir Belediyesinde Recai Mercimek'in ayrılmasıyla yerine Muhammet Erdinkara'nın meclis üyesi olduğu tebliğ edildi. 

CHP YüreğirMeclis Üyesi Muhammet Erginkara yaptığı ilk açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Yüreğir Belediyesini yönetme hedefimde, ilk adım olarak gördüğüm Yüreğir Belediye Meclisi asil üyeliğine geçmiş bulunmaktayım. 

Meclis üyeliğinden Milletvekili Aday Adaylığı için istifa eden Recai Mercimek’in yerine, yedek üyelikten asil üyeliğe geçtiğim tebliğ edildi.  Ön seçim sürecinden bu yana her daim yanımda olan eşime, değerli aileme, ve kıymetli yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 

Geçmişte olduğu gibi bugün ve yarın da Yüreğir Halkının haklarını sokakta savunduğumuz gibi Yüreğir Belediyesi Meclisinde de savunmaya devam edeceğiz. 

muhammet erginkara

Resmi Belgesini alan Muhammet Erginkara, yıllardır Yüreğir'in kalkınması ve sorunlarının çözümü için verdiği mücadeleyi artık Meclis üyesi olarak verecek. 

Yüreğir Belediyesi Meclis Üyesi Muhammet Erginkara daha önce Yüreğir İçin Neler yapmıştı. (Tıklayınız)