MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, bu yıl da Nevruz Bayramı’nı coşku ve heyecanla idrak edip karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.  Kanlı, tüm Türk ülkelerinde ve akraba topluluklarda binlerce yıldır kutlanan ve sevgiyi, barışı, birliği, esenliği, doğanın uyanışını temsil eden Nevruz’un diğer bayramlar gibi insanlara kaynaşma fırsatı sunduğunu kaydetti.

ERGENEKON’DAN ÇIKIŞ NEVRUZ’LA BAŞLADI

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı şöyle devam etti:

MHP'li Kanlı İroniyle Tepki Koydu: "Karalar Gülüyor, Sinekler Halay Çekiyor!" MHP'li Kanlı İroniyle Tepki Koydu: "Karalar Gülüyor, Sinekler Halay Çekiyor!"

“Türk kültür ve medeniyetinde seçkin bir yere sahip olan Nevruz, hepimiz için sadece bahar bayramı değildir. Türklüğün yeniden doğuşu olan Ergenekon’dan çıkış Nevruz’la başlamıştır.  Nevruz, aziz milletimizi ortak sevinç ve huzurda, ortak ülkü ve dostlukta buluşturan kaynaşma vesilesidir. Milletçe bir kere daha Nevruz’un sıcak ikliminde buluşmanın, kaynaşmanın heyecanını yaşıyoruz.”

TÜRK YÜZYILI EŞİĞİNDE DİLEĞİMİZ…

“Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin Nevruz vesilesiyle ifade ettikleri ‘Milli bekamızın sonsuza kadar var olması, dünyada ise barış ve kardeşliğin hâkimiyet kurması’ şeklindeki dilekleri, Türk ve Türkiye Yüzyılı’nın eşiğinde bizim de dileğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin, şehrimizde aynı iklimi paylaştığımız tüm vatandaşlarımızın Nevruz Bayramlarını kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”

--