Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Ercan Kandemir ve beraberindeki zabıta personeli,  Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 196. yıl dönümü vesilesiyle Vali Dr. Süleyman Elban’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Zabita Daire Başkanı Ercan Kandemir
Zabıta Dairesi Başkanlığı heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Elban, belediye hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesinde önemli bir rol üstlenen Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 196. yıl dönümünü yürekten kutladığını belirtti.

Zabita Daire Başkanı Ercan Kandemir
Kentleşmenin yoğunlaşmasıyla beraber zabıta ekiplerine daha çok iş düştüğünü dile getiren Vali Elban, "Tüm kentlerde olduğu gibi Adana'mızda da zabıta ekiplerimiz büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiriyor. Kentimizin huzur ve esenliğine yönelik gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı tüm zabıta personelimize teşekkür ediyor, hayırlı görevler diliyorum." dedi.
Kabulünden dolayı Vali Elban’a teşekkürlerini ileten Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Ercan Kandemir ise Zabıta Haftası vesilesiyle düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi verdi.