Sarıçam Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen, 30 Ağustos Zafer Bayramı 16 Yaş Türkiye Tenis Şampiyonası başladı. Başkan Bilal Uludağ’ın katılımı ile başlayan şampiyona 2 Eylül’de sona erecek. Şampiyonanın açılışında bir konuşma yapan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, tüm dünyayı aynı anda bir araya getirebilecek, kendine has bir iletişim dili bulunan ve spor branşlarının içerisinde çok özel bir yer tutan tenis branşının 16 yaş Türkiye şampiyonasına ev sahipliği yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bilal Uludağ

“SARIÇAM İLÇEMİZ SPORDA MARKALAŞMIŞ BİR İLÇE HALİNE GELDİ”

Sarıçam’ı yaptıkları sportif faaliyetler ve gerçekleştirdikleri organizasyonlarla sporla anılan bir ilçe haline getirdiklerini belirten Başkan Bilal Uludağ, konuşmasında şu ifadeler yer verdi “  Böylesine güzel bir atmosferde, böylesi kaliteli bir şampiyonaya Sarıçam Belediyesi olarak ev sahipliği yapıyor olmaktan duyduğum mutluluğu belirtmek isterim. Bugün kentimize Türkiye’nin her bölgesinden gelen 30 Ağustos Zafer Bayramı 16 Yaş Türkiye Tenis Şampiyonası’nda kortlarda sportmence mücadele edecek olan toplamda 66 sporcumuza raket sallayacakları ter dökecekleri müsabakalarda başarılar dilerim. Bugün ilçemiz yaptığımız sportif faaliyetlerle sporla bilinen ve sporda markalaşmış bir ilçe haline geldi. Tüm gücümüzle verdiğimiz bu mücadelede bizleri yalnız bırakmayan herkese şükranlarımı iletmek istiyorum. Ayrıca bu şampiyona desteklerinden dolayı Atlı Spor Kulübü yönetim kurulu başkanı Ali Cerit beylere, Adana Tenis İl Temsilcimiz Feridun Açan beylere ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Şampiyonanın 2 Eylül Cuma günü sona ereceğini kaydeden Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Adana Atlı Spor Kulübü Mask Tennis Academy’de saat 16:00’da gerçekleştirilecek olan kupa törenine tüm sporseverleri davet etti.