Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın oğlu Mert Karalar ve Betül Özen’in nikah törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP ve İYİ Parti yöneticileri, Millet İttifakı belediye başkanları ve çok sayıda milletvekili katıldı.

Zeydan Karalar'ın Oğlunun Düğünü Liderleri Buluşturdu

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın kıydığı nikahta, çiftin nikap şahitliğini de Kılıçdaroğlu ve Akşener yaptı.

Zeydan Karalar'ın Oğlunun Düğünü Liderleri Buluşturdu

Çifte mutluklar dileyen Akşener, “İki anneniz iki babanız oldu. İnşallah ülkemize hayırlı evlatlar yetiştirirsiniz ama ben sayısına karışmıyorum, siz kendiniz karar verin. Bir yastıkta kocayın. Birbirinizi sevin, sayın. Üç ‘s’ var. Bir de sabır var” dedi.

Zeydan Karalar'ın Oğlunun Düğünü Liderleri Buluşturdu

ÇİFTE NİKAH CÜZDANINI KILIÇDAROĞLU VERDİ

Çifte nikah cüzdanlarını veren Kılıçdaroğlu ise şunları söyledi:

“Burada olmaktan son derece mutluyum, böylesine güzel bir nikaha tanıklık etmek, benim için de keyifli bir gün, keyifli bir akşam. Anne mutlu, baba mutlu, sizler mutlusunuz ve bizler de mutluyuz. Güzel çocuklarınız olsun, o güzel çocuklarınız çağdaş uygarlığı yakalamak için mücadele etsin. Arada bir kavga edeceksiniz, ama barışmayı ihmal etmeyin. Birbirinize karşı sorumluluklarınız artacak sorumluluklarınızı bilin. Annelerinize, babalarınıza, evlatlarınıza her zaman sevgiyle, saygıyla yaklaşın. Aile cüzdanını, evin gerçek patronuna yani hanıma takdim edeceğim. Mutlu olun.”