Murat Berhun

Adana Demirspor kendi sahasında karşılaştığı Genk maçı TV yayıncılığı açısından Tv 8,5 ve TRT Spor'u zirveye taşıdı. Maçın yayınlandığı Perşembe günü Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın maçları olmasına rağmen Adana Demirspor, yayıncıları TV 8,5 ve TRT Spor'u (Uzatma bölümleri) zirveye taşıdı.

AYNI ANDA 3 TV'DE YAYINLANMASINA RAĞMEN ZİRVEDE

COX Türkiye'nin 16,5 Milyon Pay kullanıcısının ölçümünü yaparak (Dijital TV'den İzleyiciler) ortaya koyduğu sıralamada Adana Demirspor - Genk uzatma bölümü (aynı anda TV 8,5 ve Exxen'den yayınlanmasına rağmen) TRT Spor'u 9,19 Reatingle birinciliğe taşıdı.

Sadece TRT Spor'dan yayınlanan Beşiktaş - Dinemo Kiev maçı 2. Gülbin Tosunla Fox haber 3. ve aynı anda Exxen'den yayınlanan Adana Demirspor Genk maçıyla TV 8,5 TV'yi 4. lüğe taşıdı. Twente - Fenerbahçe maçı ise 3,97 Reating ile S Sport 2'yi 12. liğe taşıdı.

TV MEDYA TARİHİNDE İLK OLABİLİR

ilk 5'te Adana Demirspor maçı, Uzatmalarla birlikte 3 TV'de Canlı yayınlanmasına rağmen 2 farklı TV'den 2 sıralama aldı. Adana Demirspor Genk maçı sadece TV 8,5'ta yayınlanıyor olsaydı Reating'in 10'un çok üzerinde olacağı biliniyor. İşte Adana Demirspor'a sempatinin ve sevginin de göstergesi olarak görülen o sıralama... 

Yerel Seçim Adana'da Halkın Parası İstanbul'a: Çağrımızdır! Yerel Seçim Adana'da Halkın Parası İstanbul'a: Çağrımızdır!

Adana Demirspor, Yayıncıları TV 8,5 ve TRT Spor'u Rekora Taşıdı