1950'lerin İstanbul'unda deniz kıyısında, tenha bir parkta geçen oyun, bir zamanların insanlarına dair gizemli bir hikayeyi anlatıyor. Rastlantısal bir şekilde, kopamayacakları bir oyuna giren adam ve kadının, sırlarla örülü geçmişlerine ve hayatlarının kesişmesini ay ışığının tedirginliğinde ele alıyor.

Oyunun müzik yönetmenliğini; Özgür Yiğenoğlu yaparken; Melike Yiğenoğlu da suflöz olarak görev alacak.

MÜZİK DİREKTÖRÜ ÖZGÜR YİĞENOĞLU

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti önceki dönem başkanlarından Çetin Yiğenoğlu’nun oğlu Özgür Yiğenoğlu; yeni bir projede yer almanın mutluluğunu yaşıyor.

Genç yaşlarda başladığı müzik yolculuğunda, söz ve bestesini yaptığı yayınlanmış birçok eseri yorumlamanın dışında, "Meya" " Enbe" Orkestralarında elektronik gitar'a ses veren Özgür Yiğenoğlu; birçok, dizi ve reklam filminde oyuncu olarak rol aldı. Özgür Yiğenoğlu; film, dizi ve tiyatro müzikleri bestelemenin dışında, birçok sanatçının eserlerinin aranjesini de yaptı.

ay tedirginliği


OYUNUN KÜNYESİ

Ay Tedirginliği adlı tiyatro eserinin yazarı Özen Yula’nın eserleri 14 dile çevrildi.

Yula; Haldun Taner Öykü Ödülü, Cevdet Kudret Edebiyat Ödülü, Afife Ödülleri, Cevat Fehmi Başkut En Başarılı Yazar Ödülü (Ay Tedirginliği), İsmet Küntay En İyi Oyun Yazarı ve En İyi Yönetmen Ödülü, Sevda Şener Tiyatro Yazarlığı Ödülü gibi ödüllere layık görüldü.

Yönetmenliğini; Devlet Tiyatroları Sanatçısı, Yönetmen Serdar Şeker’in yaptığı Ay Tedirginliği adlı oyunda Tuğba Sükmen yardımcı yönetmen olarak görev alıyor.

Yapımcı: Lütfü Bozdağ 

Bozdağ yapı& Bozdağ otomotiv  yönetim kurulu Başkani Başarılı bir iş insanı olarak, Sanat sever kimliği ile sanatın ve sanatçının yanında olarak destekleri ile sanat'a katkı sağlamaya devam etmektedir.
Koregrafi: Hasan dağtekin Dans Eğitmeni

Oyuncu, yönetmen ve eğitmen olan Şeker’in mezun ettiği birçok öğrencisi konservatuvar sınavlarını kazandı. Tek kişilik oyunu "Nihayet Bitti" ile "Lions Çukurova Jüri Özel Ödülünü kazanan Serdar Şeker; birçok dizi, reklam ve filmde oyuncu olarak görev almıştır.

Yardımcı Yönetmen Tuğba Sükmen Adana Devlet Tiyatrosu sahnesinde, birçok oyunda başarı ile yer alırken; sinema filmleri oyunculuğunun dışında, söylemiş olduğu “FIRTINA” isimli şarkının klibi ile hem sesini hem de oyunculuğunu sergileme fırsatı buldu.

“Suyun Üstü” Filmi, 2024 New York CineFest’te “Suyun Üstü” Filmi, 2024 New York CineFest’te

Suflöz Melike Yiğenoğlu; seramik ve açık alevde cam İşleme tasarımcılığının yanı sıra birçok sanat projesinde danışmanlık yaptı.

Birçok oyunda kondivit ve perkisyonist olarak görev yapan Sabahattin Nazik; oyunda ses ve ışık sorumluluğunu üstlendi. Nazik; Adana Devlet Tiyatrosunda teknik müdür görevine devam ediyor.