Başkan Akay'ın BM'nin gönderdiği yardımları "kendi yapıyormuş" gibi göstermesiyle ilgili Birleşmiş Milletlerden yeni bir adım geldi. Yardımların siyasi malzeme yapılmasının medyaya yansımasının ardından Birleşmiş Milletler Mülteciler Örgütü (UNHCR) konunun araştırılması için inceleme başlattığı öğrenildi. Birleşmiş Milletler Mülteciler Örgütünün (UNHCR) yardımların siyasi malzeme yapılması üzerine bir heyet görevlendirdiği ve konuyu araştıracağı öğrenildi.

Akay445

AKAY'IN YAPTIĞI DOĞRULANIRSA BM'DEN YARDIMLAR KESİLEBİLİR

Zeydan Karalar, Hüseyin Sözlü'nün Seçim Politikasını İzliyor! Zeydan Karalar, Hüseyin Sözlü'nün Seçim Politikasını İzliyor!

Başkan Akay'ın Birleşmiş Milletler Mülteciler Örgütünce (UNHCR) yapılan yardımları kendi dağıtıyormuş gibi yaptığı kesinleşirse Türkiye ciddi yaptırımla karşı karşıya kalabilir. Yani Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ile liyakatsız yöneticilerinin yaptığı yanlış, Türkiye'deki ihtiyaç sahiplerine gelebilecek Uluslararası yardımları engelleyebilir. Şimdi BM'nin uluslararası yardımını sırf 3-5 oy için kendi dağıtıyormuş gibi yapan Başkan Akay ve liyatkatsız yöneticilerinin bu olayı, Türkiye'deki ihtiyaç sahipleri zarar görmeden atlatması umuluyor.

Yoksa, bu hata Türkiye'ye pahalıya patlayabilir.