“Gücümüz Halkımız” sloganıyla daha yaşanabilir, daha çağdaş bir Seyhan hedefiyle Seyhan Belediye Başkanlığına adaylığını açıklayan Av.Emrah Kozay, sürdürdüğü seçim çalışmalarında temposunu sürekli artırıyor. Kentin etkin sivil toplum kuruluşlarını ve demokratik kitle örgütlerini ziyaret edip, Seyhan’da gerçekleştirmeyi hedeflediği dönüşümü ve projelerini anlatan Kozay, ziyaret ettiği kurumların önerileri ve katkıları doğrultusunda projelerini revize ediyor.

Seyhan’da uygulanacak projelerini anlattı

Seyhan Belediye Başkan A.Adayı Emrah Kozay’ın sivil toplum kuruluşları ve demokratik kitle örgütlerine yönelik ziyaretleri sürüyor. Kurtuluş Mücadelesi ruhunu yaşatıp gelecek kuşaklara aktaran Türkiye Kuvayı Milliye Mücahitler Derneği’nde Genel Başkan İrfan Söker, Genel Başkan Yardımcısı Kenan Yiğit, Pozantı Şube Başkanı Turgay Kökten dernek üyeleriyle bir araya gelen Kozay, CHP’nin halk odaklı politikalarını Seyhan yerelinde nasıl uygulayacağını anlattı.

Belediyelerin hizmetleri aynı zamanda bir insan hakkı

Adana Eczacı Odası ziyaretinde Oda Başkanı Ömür Mürsel Yalbuzdağ ve yönetim kuruluyla, yerel seçim sonrasında koruyucu sağlık hizmetleriyle ilgili yapılabilecek işbirlikleri hakkında fikir alışverişinde bulunan Av. Kozay, İnsan Hakları Derneği Adana Şube Başkanı Av.Yakup Ataş ve yönetim kuruluna da yaşama geçirmeyi planladığı hak temelli sosyal belediyecilik hizmetlerinden örnekler aktardı. Kozay, “Gücümüz halkımız diyerek çıktığımız bu yolda belediyelerin her hizmetinin aynı zamanda bir insan hakkı olduğuna inanıyoruz” dedi.

Eşitliği ve adaleti esas alan yönetim anlayışı

Kozay, AKAD Başkanı Gökhan Yoldaş, AKYED Başkanı Hüseyin Cömertpay, KASDA Başkanı Mıdel Bengül, KAYDER Başkanı Orhan Üstekidağ ve kanaat önderleriyle buluşmasında ayrımcılığın olmadığı, eşitliği ve adaleti esas alan bir anlayışla Seyhan’da hayata geçireceği hizmetlerden örnekler verip, verdikleri desteklerden dolayı başkanlara ve yöneticilere teşekkür etti

Özgür Özel'den Belediyelerde "Liyakat" Uyarısı! Özgür Özel'den Belediyelerde "Liyakat" Uyarısı!

Dernek başkanlarının önerilerini dinledi

Adana Pir Sultan Abdal Derneği Başkanı Mürşit Pur, Adana Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanı Kemal Çelik, Adana Tahtacıları Derneği Hüseyin Şapkalı, Nacarlı Kaşlıca Alevi Derneği Başkanı Feyzullah Sönmez, Kuyumcular Alevi Derneği Başkanı Halil Budak ile Meydan Cem Evi’nde bir araya gelen Kozay, dernek başkanlarının önerilerini dinleyip, projelerine katkılarından dolayı başkanlara teşekkür etti.

Nasıl bir Seyhan?

Cem Vakfı Adana Şubesi ziyaretinde Başkan Müsriye Büyükdoğan, yönetim kurulu ve üyelere nasıl bir Seyhan hayal ettiklerini soran Kozay, belediye başkanlığı döneminde yapacaklarını anlattı. Kozay son olarak Adana Dersimliler Derneği Başkanı Ali Kaya Vurgeç, yönetim kurulu ve vatandaşlarla da  gündemdeki konuları değerlendirip, yerel seçim süreci ve seçim sonrasıyla ilgili görüşlerini paylaştı, projelerini anlattı.