Seyhan Belediye Başkan A.Adayı Av.Emrah Kozay’ın hafta sonundaki ilk durağı Seyhan Ziraat Odası oldu. Oda Başkanı Süleyman Girmen ve yönetim kurulu üyeleriyle Seyhan’da tarımsal üretimi daha verimli hale getirip, kırsalı kalkındırmak için yapılabilecekler hakkında değerlendirmelerde bulunan Av.Kozay, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Feyzullah Korkut ve yönetim kuruluyla Seyhan’ın tarımsal üretimi ve potansiyeli üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Av.Kozay, “Seyhan’da üreticinin zarar etmeden üretim yapmasını sağlayacak çalışmaları sektörün tüm paydaşlarıyla birlikte hayata geçireceğiz” dedi.

Bilgili, donanımlı gençlerin yetişmesini sağlamak görevimiz olacak

Av.Kozay, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çukurova Şube Başkanı Sibel Özgümüş ve yöneticileriyle gençlerin eğitimine yönelik yapabilecek ortak çalışmalar hakkında fikir paylaşımı yaptı. Birleşik Kamu-İş’e bağlı Eğitim İş Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı Seher Ergin, 2 Nolu Şube başkanı Mutlu Gül ve sendika yöneticileriyle de ekonomik koşullar nedeniyle eğitim olanaklarından yoksun gençlere yönelik çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Av.Kozay, “Çağdaş bir geleceğin yolu eğitimden geçer. Gençlerimizin çağdaş uygarlık hedefi doğrultusunda bilgili, donanımlı gençlerin yetişmesini sağlamak görevimiz olacak”  diye konuştu.

Seyhan’da durmaksızın çalışan Av.Emrah Kozay, Seyhan Belediye Başkan aday adaylığını açıkladıktan sonra 5 yıldır sürdürdüğü çalışmalarını daha da yoğunlaştırdı.

Ekonomik krizin sanayiye etkisi masaya yatırıldı

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi Başkanı Ümit Galip Uncu ve yönetim kurulu üyeleriyle ekonomik krizin ülke ve kent sanayisine etkilerini masaya yatıran Kozay, Seyhan’a dair projelerini aktarıp destek istedi.

Projelerini anlattı, Alevi Platformu bileşenlerinin önerilerini dinledi

Anıl Tanburoğlu “Geçmişimizin Mirasıyla 2. Yüzyıla Hazırlanıyoruz” Anıl Tanburoğlu “Geçmişimizin Mirasıyla 2. Yüzyıla Hazırlanıyoruz”

Adana Alevi Platformu Başkanı Cafer Boyraz ve platform bileşenleriyle de bir araya gelen Kozay, yerel seçim sonrasında Seyhan'da gerçekleştireceği dönüşümü anlatıp, platform bileşenlerinin önerilerini dinledi.

Emeklilerin hak arayışına destek

Gece saatlerinde ise emeklilikte ayrımcılığa, eşitsizliğe ve adaletsizliğe karşı mücadele eden DİSK Emekli Sen, Tüm Emekliler Sendikası, Emekliler Dayanışma Sendikası ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği üyelerine Ankara Anıtpark'ta düzenlenecek Büyük Emekli Mitingine yolcu eden Kozay, “Yolunuz açık olsun. Hak mücadeleniz biz de mücadelemizdir. Sonuna kadar yanınızdayız” dedi.