Adana Ülkü Ocakları İl Başkanı Cem Tutsoy; Kocaispir ile birlikte Adana’nın hak ettiği hizmeti alacağını dile getirdi. Tutsoy; 21.yüzyılın Türk Asr-ı olacağını, sadece Türkiye Cumhuriyeti’nin değil, Türk ve İslam dünyası’nın özlediği barış, huzur ve istikrar iklimine kavuşacağını ifade etti.

“CUMHUR İTTİFAKI YERLİ VE MİLLİDİR”

Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette konuşma yapan Tutsoy, “Kanla, İrfanla kurduğumuz Cumhuriyetimiz bir asırı geride bıraktı. Türkiye Cumhuriyeti Devleti yeni yüzyıla milli birlik ve beraberliğin adresi olan Cumhur ittifakının milli ve yerli duruşu ile Türk ve Türkiye Yüzyılına doğru büyük adımlarla ilerlemektedir.

Muhasım şer odakları karşılarında Cumhur İttifakının çelikten iradesini, sarsılmaz inancını, teslim olmayan azmini bulacaktır. Sınırlarımızın içinde ve dışında bulunan şer odakları bölünmemiz, ayrılmamız ve tükenmemiz için yıllardır oyunlar oynamakta, fırsat beklemektedir.

Mustafa Tunç “23 Nisan, Milletimizin Egemenliğini İlan Ettiği Tarihtir” Mustafa Tunç “23 Nisan, Milletimizin Egemenliğini İlan Ettiği Tarihtir”

Kurtuluş Savaşı’nda yıkamadıkları aziz milletimizi yıllar sonra yıkmak için çalışmalarına devam etmektedirler. Türk milletinin tarihinde ve lügatında bölünme, ayrışma ve parçalanma yoktur. Dış menşeli olup, içerideki  uzantılarını harekete geçiren bu hainler hiç bir zaman amaçlarına ulaşamamıştır ve ulaşamayacaktır” dedi.

Cumhur ittifakının kararlı olduğu, yerli ve milli olduğunu söyleyen Ülkü Ocakları Başkanı Tutsoy, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yıllar önce temelini atmış oldukları Cumhur ittifakının ilke ve gayelerini yaşatmak Ülkü ocaklı kardeşlerimin ve bizlerin asli görevidir.

Bizler ;Milliyetçi Ülkücü Hareket olarak 21.yüzyıla Türk mührünü vurulması için yola koyulduk. Cumhur ittifakı olarak ‘vatan’ dedik, ‘beka’ dedik, ‘millet’ dedik. Bu kutsal anlayış ile kenetlendik. Bir ve beraber olduk. Hasımlarımız hangi tutum içinde olurlarsa olsunlar, Cumhur'un kökleşmiş ve kenetlenmiş milli duruşu karşında sert kayaya çarpacakları aşikardır.

Cumhur İttifakı; Cumhuriyetimizin ikinci yüzyıl dönümünü planlayıp tarihi adımları atacak, muazzam bir şuurun özeti ve özel halidir.” diye konuştu.

Fatih Mehmet Kocaispir'den Adana Ülkü Ocaklarını Ziyaret Etti

“ADANA; CUMHUR İTTİFAKIYLA ÖZLEDİĞİ HİZMETE KAVUŞACAK”

Ülkü Ocakları olarak; Cumhur ittifakı adaylarına Türk gençliği ile birlikte destek verdiklerini söyleyen Başkan Tutsoy; “5 Ocak’ta kurtuluşunu yazan Adana; 31 Mart’ta yeni bir destan daha yazacaktır.  31 Mart’ta Cumhur İttifakımızın Adayı Sayın Mehmet Fatih Kocaispir; Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız olacaktır. Adana’mız özlediği hizmetlere yeniden kavuşacak, yeniden ihya olacaktır. Tüm teşkilatlarımızla birlikte Sayın Kocaispir’in yanında olduğumuzu güçlü ve kararlı şekilde vurgulamak istiyorum. 31 Mart’ta Allah'ın izniyle Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Kocaispir olacaktır” dedi.

Ülkü Ocakları’nın MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde ve izinde olarak, Bilge Genel Başkanımızın almış olduğu kararlarını emir telakki ettiklerini söyleyen Tutsoy, genel seçimlere kadar seferberlik ilan ettiklerini, Cumhur İttifakının yerel yönetimleri kazanması için sonuna kadar çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Tutsoy, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 İl’de can ve mal kaybına neden olan 6 Şubat Depremi’nde hayatlarını kaybedenleri rahmetle andıklarını ifade ederek, “Türk Milleti olarak ilk günden itibaren yaraların sarılması için büyük ve muazzam bir güçbirliği içerisinde hareket ettik. Acımız ilk günkü gibi taze. Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın” diye konuştu.

“TÜRK GENÇLİĞİ KARARLI”

Tutsoy’dan sonra söz alan Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Fatih Kocaispir de Adana Ülkü Ocakları mensuplarına teşekkür ettikten sonra, gençliğin güven ve kararlılığını gördüğünü dile getirdi.

Kocaispir, “31 Mart sonrası Adana Büyükşehir Belediyesi’ni kazanarak, Adana’nın anahtarını Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Kıymetli Büyüğümüz Sayın Devlet Bahçeli’ye armağan edeceğiz” dedi.

MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 28.Dönem Milletvekili Adayı Mustafa İzigioğlu, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Eyüp Akbulut, Çukurova Belediye Başkan Adayı Firdevs Cingözler ve AK Parti Gençlik İl Başkanı Önder Yücel de; Cumhur İttifakının ülke genelinde olduğu gibi Adana’da da tüm belediyelere talip olduğunu, birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak başarılı olacaklarını ifade ettiler.