E- Ticarette ‘Biz De Varız’: Üyelere Verimli Kullanım Semineri Verildi E- Ticarette ‘Biz De Varız’: Üyelere Verimli Kullanım Semineri Verildi

Kovid-19 tedbirleri kapsamında geçici olarak kapatılan Adana'daki Göltepe Eğitim ve Uygulama Tesisleri personel ve vatandaşların hizmetine girdi.

Göltepe Eğitim ve Uygulama Tesisleri Yeniden Hizmete Açıldı

“ÖRNEK BİR MESLEKİ EĞİTİM KURUMU”

Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu Daire Başkanı Hüsnü Gezginci, yeniden açılış töreninde yaptığı konuşmada, işyurtlarının dünyaya örnek bir mesleki eğitim ortamı sunduğunu vurguladı.

Adana 1 No'lu Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürlüğü tarafından işletilen tesis, 17 personel ve 80 hükümlüyle hizmete başlayacak. Hükümlüler, meslekleriyle uyumlu eğitim programlarına katılarak kalfalık ve ustalık belgesi ile meslek lisesi diploması alma fırsatı bulacaklar.

Açılış töreninde, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Çolak, Adana Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan gibi önemli isimler de yer aldı.

Göltepe Eğitim ve Uygulama Tesisleri Yeniden Hizmete Açıldı

TESİSLERDEN VATANDAŞ DA HİZMET ALABİLECEK

Bu arada uygun fiyat, kaliteli servis ve damak tadına hitap eden yemek seçenekleri sunan Adana'daki Göltepe Eğitim ve Uygulama Tesisleri vatandaşlara da kapılarını açtı. Vatandaşlar damak zevkine hitap eden yemeklerin yanında tutuklu ve hükümlülerin el emeği ürünlerinden oluşan satış sergisini ziyaret ederek, hediyelik eşyadan gıda ile kıyafetlere kadar tüm ürünleri uygun ücretle alabilecek.