Cumhur İttifakı - AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir seçim çalışmaları kapsamında Adanalı seçmene ulaşabilmek için 1000 (Bin) Kilometre giderek İstanbul'da Partisine yakın "Yandaş Kanallar"a çıkmıştı. Adanalı'ya seslenmek için İstanbul'a gidip ekstra para ve  zaman harcayan Kocaispir'in ardından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Adayı Zeydan Karalar da aynı yöntemİni izliyor.

ADANALI SEÇMEN BURADA, ONLAR İSTANBUL'A GİDİYOR

Başkan Karalar da Adanalı seçmene ulaşmak için 1000 (Bin) Kilometre giderek İstanbul'da kendine yakın "Yandaş Kanallar"a çıkıyor. Adana medyasını yok sayan, kentte 3 lisanslı TV olmasına karşın bu TV'leri kullanmaktan imtina edinen Kocaispir ve Karalar'ın bu tavrı medyaya bakışı da orrtaya koyuyor.

"YANDAŞ MEDYA"YA PARAYI KİM ÖDÜYOR?

Adanalının merak ettiği konu ise seçimden sonra şayet 2 isimden biri Başkan olursa Adanalıya hizmetleri yine kendilerine "Yandaş" olan kanallardan mı anlatacakları. Ayrıca Başkanların "Yandaş Kanallar"a çıkmak için  ücret ödeyip ödemediği, ödediyse ne kadar ödediği, "Yandaş Kanallar"a çıkmak için uçak ve diğer masrafların Yüreğir veya Adana Büyükşehir Belediyesinden mi karşılandığı yoksa kendi özel ceplerinden mi karşılandığı merak ediliyor. 

ÇGC Kupası Super Chıron’un Oldu ÇGC Kupası Super Chıron’un Oldu