Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Haftası onuruna Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) sponsorluğunda Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası'nın (ÇDSO) sahne aldığı konser düzenlendi.

ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez, Yönetim Kurulu üyeleri ve ADSİAD ailesinin izlediği konsere Adana Vali Yardımcısı Mehmet Ali Özkan, İl Jandarma Alay Komutanı Murat Koç, İl Emniyet Müdür Yardımcıları Levent Tuncer, Zülfikar Sökmen ve çok sayıda davetli katıldı.

'Polis Teşkilatı Kuruluş Haftası Konseri' için Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nu dolduran sanatseverler, Şef Antonia Pirolli'nin yönetiminde fagot sanatçısı Selim Aykal'ın seslendirdiği Antonio Vivaldi ve Ferdinand David'in konçertolarını beğeniyle dinledi. Konserin ikinci bölümünde Şef Antonia Pirolli'nin yönetimindeki sanatçılar Wolfgang Amadeus Mozart'ın eserlerini seslendirdi.

ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Levent Tuncer, salondan büyük alkış alan sanatçılar adına Şef Pirolli ve fagot sanatçısı Aykal'a çiçek sundu. ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez, toplumun huzur ve güvenini sağlayan Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıldönümünü kutladı.