Kentin seçkin mekanlarından Bolulu Hasan Usta’da işletme sahipleri Pınar Baran ve Hikmet Çelik’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen imza gününe vatandaşların yoğun ilgi göstermesi dikkat çekti.

Bir internet sitesinde köşe yazarlığı da yapan Deray Yurdakul, kitaplarını imzaladığı okurlarıyla bol bol sohbet etme imkanı da buldu. Gördüğü yoğun ilgi karşısında heyecanını gizleyemeyen Yazar Deray Yurdakul’un ilk eserinin ikinci baskısı D’li cümleler adlı kitabı Kitapsan’da satışa sunuluyor.

Portakalların çiçek açtığı, nisan güneşinin insanların içini ısıttığı bir günde okuyucularıyla buluşmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Deray Yurdakul, duygularını şöyle ifade etti:

“Bereketli topraklara sahip güneyin serhat kenti Adana’dan çok sayıda değerli sanatçı, gazeteci ve yazar yetişti. Ben de bu topraklarda büyüdüm. Umarım eserlerimle Adanalılara ve ülkeme layık olmayı başarabilirim. İmza günümde şahsıma ve kitabıma gösterilen ilgiden dolayı duyduğum mutluluğu tarif edemem. Kentimizin seçkin mekanlarından Bolulu Hasan Usta’da imza günü düzenlememe katkı sağlayan, desteklerini esirgemeyen işletme sahipleri Pınar Boran ve Hikmet Çelik’e, sevgili okurlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”