Seyhan Belediyesi sponsorluğunda, Kilikya Nehir Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Adana Şubesi tarafından düzenlenen Göksel Yılmaz Ensemble grubu konseri, 19 Ekim Cuma günü Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi ‘nde gerçekleşti. Konsere; Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanı Avukat Emrah Kozay, CHP İl Disiplin Sekreteri Erdal Biber, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Saygıdeğer, Seyhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Hakverdi, Kilikya Nehir Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ahmet (Verde) Özuğurlu, şehrin kanaat önderleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konsere katkılarından dolayı Kilikya Nehir Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ahmet (Verde) Özuğurlu, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür etti. Kilikya Nehir Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ahmet (Verde) Özuğurlu, amaçlarının kültürel anlamda kaybolmakta olan gelenekleri canlandırmak, var olanları korumak ve gelecek nesle aktarmak olduğunu belirterek, bu anlamda Kilikya Nehir Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Adana Şubesi’nin düzenlediği konserin çok anlamlı olduğunu kaydetti. Özuğurlu,  katkılarından ötürü Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a, bir de plaket takdim etti.

Derneğin Genel Başkanı Ahmet (Verde) Özuğurlu,  “Herkesin birbirine saygılı olduğu, barış içerisinde yaşayan, vizyon sahibi, kültürlü ve bilgili bir toplum yaratmak için siz dostlarımızla birlikte azami çabayı sarf etmek boynumuzun borcudur. Kültürümüze sahip çıkan öz değerlerini kaybetmeyen toplumumuzun geleceği, mutlaka daha aydınlık ve daha berrak olacaktır ” diye konuştu.  

GÖKSEL YILMAZ ENSEMBLE  GRUBU 
Yüzlerce yıllık geleneksel Türküleri, güncel ve sade bir yaklaşımla dinleyiciye sunan geleneksel müzikten jazz, blues ve klasik müzik gibi batı müziği tarzlarından etkilerini almış olan ve Göksel’in kendi besteleri de repertuvarın önemli bir bölümünü oluşturan Göksel Yılmaz Ensemble grubu, grubun kurucusu, erkek vokali, gitarcısı ve bağlamacısı Antakyalı Göksel Yılmaz , kardeşi solist  Funda Yılmaz, Kemanda Hollandalı Anne Bakker, Kontrbasta Macar Sandor Kem  ve Perküsyonda Erzincanlı  Ulaş Aksünger’den oluşuyor.  Göksel Yılmaz Ensemble, kuruluş yılı olan 2006 yılından itibaren Hollanda, Belçika, Endonezya ve Türkiye’de konserler verdi. Göksel Yılmaz Ensemble, tamamı Arapça şarkılardan oluşan ikinci albümleri “Kan Zaman” ile Avrupa’nın en iyi 20 dünya müziği albümü listesinde 17’nci sırayı aldı.