Ziyarete, TMMOB İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Nazım Biçer, İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Abdullah Bakır, Yönetim Kurulu Üyesi Çağdaş Kaya, Elektrik Mühendisleri Odası Şube Başkanı Mehmet Mak, Jeoloji Mühendisleri Odası Şube Başkanı Mehmet Tatar, Gıda Mühendisleri Odası Şube Başkanı Şehmus Alparslan, Maden Mühendisleri Odası Saymanı Mehmet Yılmaz ve Peyzaj Mimarları Odası Şube Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Aytok katıldı. Katılımcılar adına konuşan TMMOB İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Nazım Biçer, “Adana hepimizin kenti. Kentin daha iyi noktalara ulaşması için gazetecilere de bizlere de çok önemli görevler düşüyor. Kentimiz için yeni dönemde de birlikte çalışacağımız için teşekkür ediyoruz” dedi.
Ziyarete katılan oda başkanları TMMOB’nin kentin ileriye taşınması için mücadeleye devam edeceğini, toplum ve kamusal alanlar adına görev yapan mimar ve mühendislerin yetkilileri uyarma görevini sürdüreceğini kaydetti.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir de konuklarına ziyaretleri için teşekkür etti. Gazetecilerin çağın ve kentin tanığı olduğunu bildiren Esendemir, “Gazeteciler kentimizin ve ülkemizin geleceği için mesleki sorumluluklarını yerine getirirken, kent sorumluluğunu da gözeterek hareket ediyor” diye konuştu.