Gecede sinemaya ömürlerini adayan usta oyuncular sanatseverlerle buluştu.
Mimar Sinan Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlenen gecede festivalin konuk sanatçıları, tek tek sahneye çıkarak halkı selamladı.
 
Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz ve Aslı Kökler'in üstlendiği gecede, Usta oyuncular, kendilerine alkış seli ile sevgilerini gösteren vatandaşa çiçek atarak karşılık verdi.
 
Oyuncu Gani Rüzgar Şavata, sahneye Yılmaz Güney'e çok benzeyen Ethem Akpolat ile birlikte çıkarak Güney'i unutmadık mesajı verdi. Daha sonra, Türk Sineması'nın duayen sanatçıları ve yeni kuşak sanatçılar birer birer sahneye çıktı.
 
Yönetmen ve sanatçıların tamamı sahneye çıktığında havai fişek gösterisi başladı. Ustalar, vatandaşı selamladıktan sonra sahneden Sibel Can konseri için ayrıldılar. Bu arada kıyafetiyle dikkat çeken sunucu Aslı Kökler, "Nuri Alço beni görmesin" diyerek espri yaptı.
 
Kökler, konser öncesi oryantal şov yapmayı da ihmal etmedi. Daha sonra, müziğin ve sahnelerin usta isimlerinden Sİbel Can binlerce vatandaşa unutulmaz bir gece yaşattı. Can'ın şarkılarına eşlik eden vatandaşlar, konser boyunca
yerlerinde duramadı. Adanalıları coşturan Can, eski ve yeni şarkılarını seslendirerek geceye katılanları adeta büyüledi.

Gecede Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Altın Koza Film Festivali 41 yıl önce ilk kez yapıldığında sunuculuğunu üstlenen Mesut Mertcan'a plaket vererek vefa örneği gösterdi