Yılmaz Ailesi dün tatlı bir heyecan yaşadı. Nurs Lokman Hekim Yönetim Kurlu Başkanı Ercan Yılmaz kardeşi Murat Yılmaz’ı evlendirdi.

Nurs Lokman Hekim üretim tesisleri bahçesinde muhteşem bir organizasyonla dünya evine giren genç çifti bu mutlu gününde Yılmaz ailesinin yakın çevresi yalnız bırakmadı.

Mutlulukları gözlerinden okunan Murat&Hatice düğünün yapıldı alana alkışlar arasında giriş yaparken, genç çift ilk danslarını unutulmaz şarkılar arasında yer alan My Heart Wiil Go On şarkısı eşliğinde yaptı.

Bu arada uzaktan ve yakından yüzlerce davetlinin katıldığı düğün töreni konser havasında gerçekleşti. Hazırlanan platformda ilk olarak sahneye ünlü sanatçı Mehmet Öndül çıktı. Sevilen sanatçı Mehmet Öndül, söylediği şarkılarla davetlilere doyumsuz dakikalar yaşattı.


Mehmet Öndül sonra ise ünlü sanatçı Celal Yarıcı sahne aldı. Celal Yarıcı muhteşem performansı ile davetlileri coşturdu. Yarıcı’nın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar eşliğinde davetliler bir yandan halaylar çekerken bir yanda da şarkılara eşlik etti.

Celal Yarcı’nın ardından ise Dengbej Kazo sahne aldı. Kazo, söylediği yöresel türkülerle davetlilerden büyük alkış topladı.

Bu arada Murat&Hatice Yılmaz çiftinin nikâhını Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan kıydı. Çelikcan nikah merasiminin ardından, nikah cüzdanını Hatice Yılmaz’a teslim ederken, genç çifte nasihatlerde bulunmayı da ihmal etmedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘3 Çocuk Yapın’ önerisini hatırlatan Başkan Çelikcan, Murat&Hatice çiftinden de vatana-millete hayırlı, 3 tane nur topu gibi çocuk yapmalarını istedi. Çelikcan daha sonra genç çifti tebrik ederek ömür boyu mutluluklar diledi.

Kıyılan nikahın ardından çiçeği burnunda genç çift düğün pastasını kesti. Düğün pastasından birbirine ikram eden Murat&Hatice çifti bu arada objektiflere de poz vermeyi ihmal etmedi.

Davetlilere yemeklerin ikram edildiği düğün töreni gece geç saatlere kadar devam ederken, başta genç çift doyasıya eğlendi. Oyunlar oynanıp halaylar çeken genç çifti, arkadaşları ve yakın çevresi yalnız bırakmadı.