Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayı Ayhan Barut, Kozan köylüleriyle buluştuğu günün gecesinde Orhan Sümer ile birlikte Yüreğir'de sahur programına katıldı. 

'GÜÇLÜ DESTEK VERİN'

24 Haziran seçimleri için gecesini gündüzüne katıp büyük bir mücadele yürüten Ayhan Barut, yoğun Kozan köy çalışmasının hemen ardından döndüğü kent merkezinde de boş durmadı. Serinevler Mahallesi'nde Milletvekili Adayı Orhan Sümer ve Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel ile birlikte kahvehaneleri dolaşan Ayhan Barut, herkesle tokalaşıp sorunlarını dinledi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Barut ve Sümer ile CHP kadroları, iktidar yürüyüşüne güçlü destek verilmesini istedi. 

VATANDAŞA SESLENDİLER

Gösterilen büyük ilgiye teşekkür eden Milletvekili Adayı Orhan Sümer, Türkiye'nin mutlaka güzel günler yaşayacağını vurguladı. Ülkenin ve Adana'nın ekonomik, sosyal ve kültürel çok fazla sorunla karşı karşıya olduğunu belirten Sümer, "Biz bu zorlu sizlerin vereceği güçlü destekle aşacağız. Artık gecelerinde aç yatılmayan, iş ve aş korkusu yaşanmayan, huzur ve barış dolu günlere ulaşacağız. Güçlü desteğinizi bekliyoruz" dedi. 

'BİRLİKTE DEĞİŞTİRECEĞİZ'

Çiftçisinden esnafına, işçisinden emeklisine, kadınından gencine herkesin büyük bir endişe içinde olduğunu söyleyen CHP Adana Milletvekili Adayı Ayhan Barut, "Yokluk, yoksulluk dönemi 24 Haziran'da vereceğiniz destekle sona erecek. Emeklilikte yaşa takılanların sorunlarını da, geçinemeyen emeklililerin problemlerini de, çiftçinin, işçinin, memurun, işsizin kaygılarını da biz gidereceğiz. Üretenlerin, emekçilerin her türlü sorununu çözeceğiz. Bu ülkede mutlaka eşit, adil, hak ve hukukun temel alındığı insanca, kardeşce ve barış içinde bir yaşamı kuracağız. Merak etmeyin halkın iktidarında hepimizin yüzü gülecek, rahat bir nefes alacağız. Bunun için birlikte omuz omuza mücadele etmeliyiz" diye konuştu.

SAHUR SOFRASI KURULDU

Serinevler mahallesi sakinleri, merak ettikleri soruları yönelterek yanıt aradı. CHP kadroları, soruları yanıtlayarak herkesin huzuru için 24 Haziran'da iktidarın değiştirilmesini önerdi. Konuşmaların ardından sahur sofrası kuruldu. Ayhan Barut ve Orhan Sümer ile İlçe Başkanı İsmet Yüksel, vatandaşlarla birlikte sahur yapıp bir süre sohbet etti.