İdeal kadrosundan değişik nedenlerle 11 futbolcusundan yoksun sahaya çıkan Adana Demirspor'un galibiyeti, Ttr spor'da yayınlanan "Stadyum" programında fanatik yorumcuları çok üzdü.

Çukurova Gazeteciler Cemiyetti 49 Yaşında Çukurova Gazeteciler Cemiyetti 49 Yaşında

Fanatik Fenerbahçeli , Fanatik Galatasaraylı ve fanatik Beşiktaşlı yorumcuların katıldığı programda Adana Demirspor'un attığı gollere bahaneler üretildi.

Spikerin liyakatsızlığının da eklendiği programda Adana Demirspor'un attığı gollere laf söylenemediğinde "Ya Mert bu golleri  yememeliydi" diyerek yenen gollerin acısını dışa vuruldu. 

Adana Demirsporlu futbolcuların başarısını gölgeleyebilmek amacıyla bol bol laf üreten fanatik yorumculara tepki yağdı

Anadolu takımlarına her zaman yan çizen TRT Spor'daki programda Spiker ve yorumcular, "Beşiktaş mağdur oldu" diyebilmek için oldukça mağdur oldular!

Adana Demirspor Düşmanlığı yaptıkları izlenimi veren yorumcular Beşiktaşın 2 penaltısının verilmediğini, Mert'in o golleri yememesi gerektiğini ifade ederek yaşadıkları üzüntüyü seyirciyle paylaştılar.

Fanatik yorumcular neler dedi:

İlk golde Grovvilon'un Belhanda'ya gol pası verirken baskı yaptığı sırada Beşiktaşlı oyuncuya dokunarak faul yaptığını, ancak Beşiktaşlı oyuncunun düşse faul alacakken devam ettiğini böylece gol pası verildiğini

Kaleci Vedat'ın Beşiktaşlı oyuncu atak yaparken Topa dokunarak uzaklaştırdığı sırada, Beşiktaşlı oyuncuya toptan önce dokunduğunu ve penaltı kararı olması gerektiğini söylediler. Sonra "Yavaş gösterimde sanki dokunmuyor ama normal izlendiğinde dokunmuş gibi" dediler

Vedat'ın sakatlandığı hava topunda kalecinin Beşiktaşlı oyuncuya temas ettiğini penaltı olması gerektiğini izah ettiler. Sonra "Sanki kaleci topa dokunmuş" diyerek çark ettiler. Niang ve Belhanda'nın gollerine şapka çıkarmak  yerine "Ya  Mert bu gölleri yememeliydi" diyerek futbolcuların attığı gollerin hakkını vermek yerine çirkeflik yaptılar. Ve dahası...

Biz TRT Spor'a Sesleniyoruz

Fanatik yorumcularınızı ve Taraflı yayıncılığınızı kınıyor, Adana Demirspor'u sahipsiz sanarak bol kepçeden rakipleri parlatmanızı lanetliyoruz.