Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, seçim çalışmaları kapsamında Çukurova ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Şehitler Bulvarı’nda esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Kocaispir, MHP Adana İl Başkanlığı’nın düzenlediği ‘6 Şubat Depremi Anma ve Miraç Kandili’ programına katıldı. Adana Ülkü Ocaklarını da ziyaret eden Başkan Kocaispir, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Cem Tutsoy ile bir araya geldi.

Kocaispir, Logosunu Bile Kullanmaktan Kaçınıyor, Cumhur İttifakını Yüceltiyor!

CUMHUR İTTİFAKI ÇATISINDA AŞI TUTMUŞTUR
AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Cemal Akın ile birlikte MHP Çukurova İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Başkan Kocaispir, MHP İlçe Başkanı Umut Kapucugil, MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Firdevs Cingözler ve partililerle buluştu. Burada partililere hitap eden Başkan Kocaispir; “Cumhur İttifakı çatısında aşı tutmuştur. Çünkü Cumhur İttifakı çatısı 15 Temmuz hain darbe girişimden sonra milletin kendi elleriyle kurduğu bir ittifaktır. Masa başında kurulmuş bir ittifak değildir. O sebeple mayasını bu milletin attığı bu ittifak Allah’a şükür etle tırnak olmuş dimdik ayaktadır.” diye konuştu.

Logosuz Secim Afisi 21

15 İLÇENİN ALAYINI ALACAĞIZ
Konuşmasında MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin sözlerine atıfta bulunan Başkan Kocaispir, şöyle devam etti; “Sayın Cumhurbaşkanımız görevi tevdi etmek için beni arayıp ‘Adana’yı istiyorum’ dediğinde ‘Sayın Cumhurbaşkanım 1 Nisan sabahı Adana’yı size hediye edeceğim’ dedim. Değerli büyüğümüz Devlet Bahçeli de Mersin’e geldiğinde kendisi ile görüşmemde; ‘Başkanım Adana’yı istiyoruz. Bizim arkadaşlarımız da seninle beraber olacaklar, Adana’yı alacaksınız’ dedi. Şimdi ben de diyorum ki Adana’yı almak yetmez, Çukurova’yı da alacağız, 15 ilçenin alayını alacağız.” 

Çukurova’da ilgiyle karşılanan Başkan Kocaispir, MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Firdevs Cingözler ile birlikte esnaf ziyareti yaparak vatandaşlardan destek istedi.