Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Ülkenin, toplumun yararı gözetilerek yapılan gazetecilik mesleği çok kutsal, çok kıymetli ve çok saygındır.” dedi.

“BASIN VAZGEÇİLMEZ ÖNEME SAHİP”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle mesaj yayımladı. Başkan Kanlı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Şeffaf bir yönetimin sağlanması, doğru bilginin temini, hukuk sisteminin çalışması, hak ve adaletin tecellisi, güçlü karşısında zayıfın korunması gibi demokratik hukuk devletlerinde olması gereken temel uygulamaların sağlıklı bir biçimde işlemesinde basın, vazgeçilmez bir öneme sahiptir.”

“ÇOK DEĞERLİ BİR KONUMU PAYLAŞMAKTADIR”

“Tüm bunların devlet ve toplum hayatına yansıtılması ise elbette gazeteciler vasıtasıyla olabilmektedir. O yüzdendir ki gazeteci; demokrasi temelinde inşa edilmiş, bu temel üzerinde işleyen ve hukukun öncelikli olduğu rejimlerde çok önemli ve çok değerli konumu paylaşmaktadır. Yine o yüzdendir ki ülkenin, toplumun yararı gözetilerek yapılan gazetecilik mesleği çok kutsal, çok kıymetli ve çok saygındır.”

“SEKTÖRE, ÇALIŞAN GAZETECİLER HAYAT VERİYOR”

Zeydan Karalar, Adanalının Parasını İstanbul Medyasına Akıtmış! Zeydan Karalar, Adanalının Parasını İstanbul Medyasına Akıtmış!

“Basın sektörünü ayakta tutan, adeta sektöre hayat veren ‘Çalışan Gazeteciler’in kamu yararına üstlendikleri sorumluluğun ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifade ettikleri gibi, sosyal ve ekonomik zorluklara direnerek, ilkeli ve ülke sevdasıyla çalışan gazeteciler her desteği hak etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle; değerli fikir işçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, esenlik ve başarı dileklerimle saygılar sunuyorum.”