Adana İl Müftülüğü tarafından 2022 yılının son İlçe Müftüler toplantısı İmamoğlu’nda yapıldı.

İl ve ilçelerde müftülüklerin yürüttüğü hizmetleri değerlendirmek, müftülükler arasında var olan işbirliği ve koordinasyonu güçlendirmek amacı ile İl Müftüsü Mehmet Taşcı başkanlığında İlçe Müftüler toplantısı İmamoğlu İlçe Müftülüğü ’nün ev sahipliğinde gerçekleşti.

Toplantıda; Başkanlığımızdan gelen yazıları değerlendirmek, hizmette verimlilik ve motivasyonu artırmak amacıyla düzenlenen İlçe Müftüleri toplantısı, İl Müftümüz Taşcı’nın konuşmasının ardından gündeme dair yapılan konular birlikte değerlendirildi.

2022 Yılın Son İlçe Müftüler Toplantısı Yapıldı

İl Müftüsü Taşcı, 2022 yılı arkamızda kaldı. Artılarımızı eksilerimizi iyi görmeliyiz. Var olan güzel çalışmalarımızı hız kesmeden üzerine yenilerini koyarak devam etmeliyiz. Yeni yeni hizmetlerimiz olmalı yeni yılda. Çözüm odaklı bir hizmet anlayışımız olmalı. Dün olduğu gibi bu gün de yarın da vatandaşımızın sevinç ve kederine ortak olalım. Taziye, düğün, sünnet gibi özel günlerinde yanlarında olalım.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra İlçe Müftülük ziyareti,  gençlik Merkezi  ve yapımı devam eden İmamoğlu merkez camii inşaatı ziyaretinin ardından İlçeden ayrıldılar.