Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Adana’da düzenlenen kutlama programlarının tamamında yer aldı. Sabah saatlerinde sivil ve askeri erkanla birlikte Atatürk Parkı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk koyan Başkan Zeydan Karalar daha sonra Adana Valiliği’nce Tarihi Kız Lisesi’nde düzenlenen törene katıldı. Ardından Uğur Mumcu Meydanı’nda gerçekleştirilen geçit törenine katılan Başkan Zeydan Karalar, akşam da Polis Evi Kavşağı’ndan Uğur Mumcu Caddesi’ne meşalelerle yürüyen kortejde yer aldı. 

30 Ağustos 2022 Zafer Bayramı Kutlamaları

"ON BİNİ AŞKIN ADANALI BÜYÜK ZAFERİ KUTLADI"

Halkla birlikte gerçekleştirilen kortejde Başkan Zeydan Karalar, ilçe belediye başkanları, siyasiler, gençlik ve kadın kolları yöneticileri “Yüz Yıllık Emanetin Yılmaz Bekçileriyiz” yazılı pankart taşıdı.  Büyük coşkuyla yürüyen kortejde 10 bini aşkın Adanalı sloganlar atarak konser alanına girdi.

30 Ağustos 2022 Zafer Bayramı Kutlamaları

Kortejin konser alanına girişi sırasında halk, özellikle de gençler Başkan Zeydan Karalar’ı sevgi seline boğdu. Konser alanında toplanan coşkulu kalabalığa sırasıyla Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar hitap etti.

30 Ağustos 2022 Zafer Bayramı Kutlamaları

"GENÇLERİN COŞKUSU BİZE GÜVEN VERİYOR"

Coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Zeydan Karalar, “Muhteşemsiniz… Yakında fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bir Türkiye’yi yeniden oluşturacağız inşallah. Bunun coşkusunu sizde görüyorum” dedi.

30 Ağustos 2022 Zafer Bayramı Kutlamaları

"ÇANAKKALE VE KURTULUŞ SAVAŞI’NIN EŞİ BENZERİ YOK"

Çanakkale Savaşı’nın yurdu işgale kapatan, 250 bin şehit verilen bir savaş olduğunu ve dünyada eşi benzeri bulunmadığını hatırlatan Başkan Zeydan Karalar, Kurtuluş Savaşı’nın da ülkeyi işgalden kurtaran bir savaş olduğunu ve başka savaşlarla kıyaslanamayacağını söyledi. Başkan Zeydan Karalar, Elbette Türk Ordusu her yerde destan yazar ama bu iki destan hiçbir şeyle kıyaslanamaz. Mustafa Kemal Atatürk’ün kafasındaki uygar, gençlerin yaşam biçimine karışılmayan, özgür, bağımsız bir Türkiye siz gençleri bekliyor inşallah. Hepinize güveniyoruz sevgili kardeşlerim” diye konuştu.

30 Ağustos 2022 Zafer Bayramı Kutlamaları

"İZMİR MARŞI EL ELE VE HALKLA BİRLİKTE SÖYLENDİ"

Konuşmaların ardından sanatçı Gökhan Türkmen konserine başladı. Başkan Zeydan Karalar, ilçe belediye başkanları ve protokol üyeleri sanatçıya çiçek verdi. El ele tutuşan protokol üyeleri, sanatçı ve halkla birlikte İzmir Marşı’nı söyledi. Büyük coşku, konser boyunca sürdü.