Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi ve Adana Demirspor Kulübü’nün altın üyesi Doç. Dr. Hakkı Çiftçi’nın konuşmaları hem futbolcular hem de öğrenciler tarafından zevkle dinlendi.

Doç. Dr. Çiftçi, “Buraya bizleri ziyarete gelen Adana Demirspor’a çok teşekkür ediyoruz. Bizler tarihi kulübümüze sahip çıkarsak kendileri daha da güçlenecektir. Futbolcularımız kendilerine olan desteğimizi boşa çıkarmayıp, sahada gereken başarıyı ortaya koyacaklardır. Yine bizler destek vererek Adana Demirsporumuzun yükünü hafifletmeliyiz. Futbolda rekabet, kalite ve yenilik çok önemlidir” dedi.

 

Çiftçi’nin konuşmaları öğrenciler ve mavi-lacivertliler tarafından sık sık alkışlandı. Daha sonra söz alan Adana Demirspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, “Sizleri coşkulu, arzulu ve güler yüzlü görmek bizlere inanılmaz güç verdi. Adana Demirsporumuzun başarısı için her zaman el ele vermeliyiz” şeklinde konuştu.

 

Sohbetin ilerleyen bölümlerinde ise öğrenciler, futbolcu ve teknik ekibe çeşitli sorular yönelttiler. Mavi-lacivertli kulübün başkan vekili Erdeniz Çelebi ise kendilerine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bu arada Adana Demirspor Kulübü Başkan Vekili Erdeniz Çelebi halkın takımı olduklarını belirterek, “Bundan böyle şehit ve gazi aileleri ile engellilere tüm maçlarımız ücretsiz olacak. Ayrıca engellilerimizin yanında bir de refakatçısı bulunup maçlarımızı ücretsiz olarak izleyebilirler” diye konuştu.