Adana Güney Rotary Kulübü, daha önce Güney RotaKids üyesi çocukların yiyecek standından elde ettiği gelirler ve rotaryenlerin katkılarıyla 250 kg kuru ve 50 kg yaş mama Adana Büyükşehir Belediyesi Hayvan Sağlığı Yetiştirme Merkezi'ne bağış yaptı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Hayvan Sağlığı Yetiştirici Şube Müdürü Dr Veteriner Hekim Ramazan Özdemir merkez ile ilgili bilgi verirken Rotaryenlerde verilen hizmettten dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

Adana Güney Rotary Kulübünden

Çocuklar hayvanlarla güzel zamanlar geçirdi. getirdikleri mamaları elleriyle kedi ve köpeklere veren rotaryenler adına konuşan Güney Rotary Kulübü Başkanı Nilgün İnal, verilen  hizmetten dolayı tüm çalışanlara teşekkür etti. İnal, ''8-11 Eylül tarihlerinde yaptığımız ikinci el satış etkinliğinde Güney RotaKids üyesi çocuklarımızın yiyecek standından elde ettiği gelir, Atlas Veteriner Kliniğini Yetkilisi Adana Güney Rotary Kulübü Üyesi Oktay Kalan ve Vetrium Veteriner Kliniği Yetkilisi aynı zamanda İncek Rotary Kulübü Geçmiş Dönem Başkanı Veteriner Hekim Serkan Güngör’ün  bağışladığı 250 kg kuru ve 50 kg yaş mama bağışı için Söğütlü Köyü'nde bulunan Adana Büyükşehir Belediyesi Hayvan Sağlığı Yetiştirme Merkezi'ne ziyarette bulunduk. Adana Güney Rotary Kulübü üyeleri, Adana Güney İnteract üyeleri ve Adana Güney RotaKids üyeleri ile birlikte ziyaret ettiğimiz merkezde mamaları patili dostlara verilmek üzere yetkililere teslim ettik. Merkez ile ilgili bilgiler aldık. ve Bir kaç üyemiz patili dostlardan sahiplenme isteğinde bulundu. Ziyaretlerimiz bununla kalmayacak devam edecek. Bu etkinliğimiz ile Rotakids ve İnteract üyelerimize içinde yaşadığımız dünyayı paylaştığımız diğer canlılara karşı da sevgi ve şefkat duymanın anlamı ve farkındalığı oluşturuldu. İnsan, hayvan, bitki farketmeksizin canlıyı sevmekle başlayacaktır her şey'' dedi.

Adana Güney Rotary Kulübünden

Adana Büyükşehir Belediyesi Hayvan Sağlığı Yetiştirici Şube Müdürü Dr Veteriner Hekim Ramazan Özdemir ise yapılan bu ziyaretten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Özdemir, ''Rotaryenlerin yaptığı bu ziyaretten dolayı mutlu olduk. Çocukların hayvanlarla olan ilişkisinde bı tür temaslar çok önemli. Ziyarete açık yerlerimiz var mesai saatleri içinde her zaman gelinilebilir'' dedi.