Hem pandemi döneminde hem depremden etkilenen bölgelerde yaptığı sosyal yardımlar ve düzenlediği kampanyalarla adından söz ettiren Yeniden Refah Partisi Adana Milletvekili Adayı Serdal Sündük hayatının en acı gününü yaşadı.

Hayırsever İş İnsanı Serdal Sündük'ün Baba Acısı
Yunusoğlu’nda 'Ali Ağa' olarak bilinen Ali Sündük geçirdiği rahatsızlık sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Gözyaşları ve dualarla Yunusoğlu Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanan Ali Sündük için Sündük ailesi bir taziye yemeği düzenledi.

Hayırsever İş İnsanı Serdal Sündük'ün Baba Acısı
Ali Sündük’ün Yunusoğlu Mahallesi'nde bulunan evinin önünde düzenlenen etkinlikte Kur’an-ı Kerim okunup dualar edildi.
Şehir içinden ve dışından binlerce kişinin katıldığı programda kısa bir konuşma yapan Serdal Sündük katılanlara teşekkür etti. Güçlükle konuşan Serdal Sündük; "Allah’tan geldik ve yine O’na döneceğiz. Kıymetli babamız bizlere her zaman iyiliği ve paylaşmayı tavsiye ederdi. Bir insanın yarasına merhem olunduğunda alınacak manevi hazzın bütün dünya nimetlerinden daha evla olduğunu söylerdi. Biz de evlatları olarak bugün onun bizlere bıraktığı bu manevi mirası başımızın tacı yapıp elimizden geldikçe darda kalan insanlara kol kanat germeye çalışacağız" dedi.

Hayırsever İş İnsanı Serdal Sündük'ün Baba Acısı
81 yaşında hayatını kaybeden Ali Sündük’ün 8 çocuğu bulunuyordu.