Toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Köşger, Adana’da güvenliğin sağlanması için tüm kurumların koordineli şekilde çalıştığını belirtti.
Vali Köşger, “Adana’da huzur ve güven ortamını korumak için kararlılıkla çalışıyoruz. Eylül ayında terör, organize suç, uyuşturucu, siber suç ve düzensiz göçle mücadelede önemli başarılar elde ettik.” dedi.

Vali Köşger “Cumhuriyet, Milletimizin Özgürlük ve Varoluş Belgesidir”
Vali Köşger “Cumhuriyet, Milletimizin Özgürlük ve Varoluş Belgesidir”
İçeriği Görüntüle

“Güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum”

Kentteki huzur ve güvenliğin sağlanmasında emeği geçen tüm güvenlik birimlerine teşekkür eden Vali Köşger, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Vatandaşlarımızın güvenliği, şehrimizin huzuru ve geleceği için görev yapan tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum.”

Toplantıda güvenlik gündemi ele alındı

Vali Köşger başkanlığında düzenlenen toplantıda; terörle mücadele, organize suç örgütleriyle mücadele, uyuşturucu ile etkin mücadele, siber suçlar, trafik güvenliği ve düzensiz göç konuları masaya yatırıldı. Ayrıca, kent genelinde alınan güvenlik tedbirlerinin etkinliğinin artırılması ve kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi kararlaştırıldı.