Diyanet İşleri Başkanlığı 2022-2023 umre organizasyonu ile umre vazifesini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek vatandaşlara yönelik seminerler, 81 il müftülüğü koordinesinde ülke genelinde sürüyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı umre organizasyonu ile Adana’dan umreye gidecek olan vatandaşlar için İl Müftülüğü tarafından "Umre Yolcularını Bilgilendirme Semineri” düzenlendi.

Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı, İl Müftü Yardımcısı Dr. Mekki Solmaz,Yusuf Dikmen,Dürdane Coşkun,Ahmet Demirer, Seyhan İlçe Müftüsü Mehmet Yaman, Şube Müdürleri Ali Hançer ve Mevlüt Baycu eğitimci olarak katıldı.

müftülük

İl Müftülüğü tarafından, aralık ayı içerisinde umreye gidecek olan 46 umre yolcusuna yönelik organize edilerek İl Müftülüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen seminere Vatandaşların umre ibadetlerini sağlık, güvenlik ve huzur içerisinde, usulüne uygun ve bilinçli bir şekilde yerine getirebilmeleri, umre ibadetini manevi bir yenilenme fırsatı olarak değerlendirebilmeleri amacıyla düzenlenen seminerde umrecilere çeşitli konularda bilgiler verildi.