Bulut’tan Diyanet’e Sert Tepki “Atatürk’ü Hutbelerden Silmeye Çalışıyorlar”
Bulut’tan Diyanet’e Sert Tepki “Atatürk’ü Hutbelerden Silmeye Çalışıyorlar”
İçeriği Görüntüle

Geçer, 40 gün boyunca sıcağa, yağmura ve yorgunluğa aldırmadan yürüyüşlerini sürdüren gençleri takdir ederek, “Gençlerimizin cesareti bizleri gururlandırdı. Onların kararlılığı, hak, hukuk ve adalet mücadelesine olan inancımızı daha da güçlendirdi.” dedi.

Özgür Özel ve Zeydan Karalar Vurgusu

Açıklamasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in liderliğine ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın onurlu duruşuna dikkat çeken Güngör Geçer, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in liderliği, Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’ın dik duruşu ve gençlerimizin mücadelesiyle hak, hukuk ve adalet yolunda yürümeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Hak, Hukuk ve Adalet Mücadelesi Sürüyor

Adana’dan Silivri’ye uzanan bu yürüyüşün, demokrasi ve adalet mücadelesinin önemli bir simgesi olduğunu belirten Geçer, gençlerin ortaya koyduğu iradenin Türkiye’de hak, hukuk ve adalet talebinin güçlü bir şekilde devam ettiğinin göstergesi olduğunu söyledi.