Adana’da 10 yıldır eğlence dünyasında büyük başarılara imza atan, birbirinden ünlü isimleri Adana’ya getirip sanatseverlerle buluşturan Ajans Bilge mart, mayıs ve haziran aylarında gerçekleştirilecek 3 önemli etkinliğin organizatörlüğünü üstlendi.

ADANA’YA YENİ YATIRIM CLUB BUSSINESS MAĞAZASI

Ajans Bilge’nin sahipleri Bilge Canbaz ve Serap Tatlı’nın organizatörlüğünü üstlendiği ilk etkinlik 18 Mart 2017’de gerçekleştirilecek ve Club Bussiness magazasının açılışı yapılacak.

Avva, Ruba Pantolon, Segrato Gömlek, New Oxford markalarından ürünlerle, Club Busines’in kendi takım elbise ve ayakkabı mamullerinin yer alacağı mağaza CarrefurSA civarı, ARC trend yanında hizmet verecek.

ENGELLİLER YARARINA GECE

Ajans Bilge’nin üstlendiği ikinci etkinlik olan Ceyhan Kültür Sanat ve Yardımlaşma Derneği Gecesi 12 Mayıs 2017’de düzenlenecek. Derneğin 10. Kuruluş Yılı’nın kutlanacağı ve engelliler yararına olacak gecede ünlü sanatçı Linet sahne alacak. Aynı gece ihtiyaç sahibi 100 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye verilecek.

GRANADA LUXURY BELEK AÇILIŞI-HADİSE SAHNE ALACAK

Adana’da faaliyet gösteren Ajans Bilge’nin, Antalya Belek’te organize edeceği Granada Luxury Belek açılışı ise, Adanalı bir firmanın ve Adanalı iş kadınlarının çok önemli bir başarısı ve prestij organizasyonu olarak şimdiden heyecan yaratıyor.  25 Haziran 2017 tarihindeki Granada Luxury Belek’in açılışı yine Bilge Ajans tarafından hayata geçirilecek ve ünlü sanatçı Hadise sahne alacak.

Başarılı iş kadınları Bilge Canbaz ve Serap Tatlı, söz konusu 3 etkinliğin organizasyonunu gerçekleştirecek olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, her biri birbirinden önemli açılış ve organizasyonların kusursuz olması için yoğun şekilde çalışmaya başladıklarını ifade ettiler.