Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, söz verdiği gibi Ceyhan’a Aşevi’nin yanı sıra Çok Amaçlı Sosyal Tesis ve Taziye Evi kazandırdı. Onbir ayın sultanı Ramazan ayının 1. Günü, Ceyhan’ın düşman işgalinden kurtuluşunu simgeleyen 6 Ocak Aşevi’nin açılışını gerçekleştiren Başkan Hülya Erdem, yanı sıra Gaziosmanpaşa Çok Amaçlı Sosyal Tesis ve Taziye Evi’nin de açılış kurdelasını kesti.

Aday Değil Ama.. Hülya Erdem'de 3 Tesis Açılışı

BAŞKAN HÜLYA ERDEM, SÖZÜNDE DURDU, GEREĞİNİ YAPTI

İşte Karataş Belediyesinin Borcu İşte Karataş Belediyesinin Borcu

 bin kişilik yemek kapasitesi ve 750 kişilik taziye ve çok amaçlı alanıyla hizmete başlayan tesislerin açılışında komşularıyla bir araya gelen ve hoş sohbetlerle bereketlenen ilk iftarı da gerçekleştiren Başkan Hülya Erdem, “Ceyhan’da birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşliği hakim kılmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Ne mutlu bize” diye konuştu. Ceyhan’ın, Ceyhanlının her şeyin en iyisine layık olduğunu söyleyen Çukurova’nın tek, Ceyhan’ın ilk ve tek kadın Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Ceyhan’ın daha yaşanabilir, daha mutlu, daha adil, daha kucaklayıcı, daha barışçıl bir kent olması için çok çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz” dedi. Aday Değil Ama.. Hülya Erdem'de 3 Tesis Açılışı

“ÇOK ÇALIŞTIK, SON GÜNE KADAR ÇALIŞACAĞIZ”

Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde geçen yıl katıldığı bir taziyede mahallede taziye evi isteğinden hareket ettiğini, deprem nedeniyle bir de aşevi ihtiyacı oluştuğunu dile getiren Başkan Hülya Erdem, “Ne yazık ki Ceyhanımız bir deprem bölgesinde yer alıyor. Depreme hazırlıklı olmamız gerekiyordu. Aşevi yapımına da buradan yola çıktık. Çok şükür Ramazan ayının ilk gününde hemşehrilerimizle birlikte yeni yaptığımız aşevinde iftarımızı açtık. Ceyhanımıza hayırlı uğurlu olsun. Görevimizin son gününe kadar komşularımıza hizmetimizden taviz vermeyeceğiz” diye konuştu.