Kaynak: 5ocakgazetesi.com

AK Parti Seyhan Belediyesi Meclis üyesi Sinan Altun yaptığı açıklamada "alınan yanlış kararlar" diyerek istifa gerekçesini aktardı.

Altun yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Değerli hemşehrilerim, 2009 yılından bugüne bir çok kademesinde görev aldığım, kendisini, mütevaziliğini, gerçek dava ve hizmet aşkını sevdiğim Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan için 2009 dan bu yana tüm seçimlerde Ak Parti adına Seyhan’ın 96 mahallesinde canla başla gövde koltukta çalıştığım aşikarlığı ile; emeğe, hakkaniyete, sahanın sesine kulak vermeyen Adana’nın yeni sahiplerinin yanlış kararları yüzünden Ak Parti’den nüfusum ile birlikte istifa ettiğimi üzülerek belirtiyorum. Varsın Ak Parti ‘de rakamlar ile makamlar alınsın. Biz GÖNÜLLER ALMAYA GELİYORUZ.."

ak parti istifa
AK Parti Seyhan İlçe Eski Başkanı Ahmet Çözer de x hesabından yaptığı paylaşımla istifa ettiğini duyurdu. "Hakkımı helal etmiyorum" diyen Çözer'in açıklaması şöyle:

Yusuf Kanlı “Adana’da Sinekle ve Haşeratla Mücadelede Zafiyet Var” Yusuf Kanlı “Adana’da Sinekle ve Haşeratla Mücadelede Zafiyet Var”

"Gençliğimi, ömrümü adadığım, çocuklarımın büyüdüğünü görmediğim yıllarımdan, 22 yıllık geçmişimden, ömrümün diğer yar(a)ısından istifa ediyorum. Adana siyasetini dizayn ettiğini sanan eski gençler, yeni kafadarlara hakkımı helal etmiyorum. Benden bu kadar..."