Vatandaşların duyarsız davranışları hem görüntü kirliliğine hem de temizlik personelinin iş yükünün artmasına sebep oluyor.

Ali Avan’dan Duyarlılık Çağrısı

Adana’da Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Anısına, Mural Çalışması
Adana’da Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur Anısına, Mural Çalışması
İçeriği Görüntüle

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Sabahın erken saatlerinde büyük bir özveriyle görevini yerine getiren temizlik personelimizin karşılaştığı bazı manzaralar bizleri derinden üzüyor. Çöp konteyneri yanına bırakılan büyük hacimli eşyalar, hem çevre kirliliğine yol açıyor hem de çalışanlarımızın iş yükünü artırıyor. Özellikle bugün konteyner yanına bırakılan yatak bazaları, normal çöp araçlarıyla alınamayacak kadar büyük.”

Çözüm İçin Belediyeyle İletişim Yeterli

Başkan Avan, büyük hacimli eşyaların rastgele bırakılması yerine belediye ile iletişime geçilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Bu tür eşyalar için belediyemizle iletişime geçmeniz yeterli; ekiplerimiz en kısa sürede yardımcı olacaktır” dedi.

“Daha Temiz ve Yaşanabilir Bir Pozantı İçin El Ele”

Pozantı Belediyesi’nin gece gündüz demeden hizmet verdiğini hatırlatan Başkan Ali Avan, vatandaşlara şu çağrıda bulundu:
“Çevremizi birlikte koruyalım, daha temiz ve yaşanabilir bir Pozantı için el ele verelim.”