ATB Yönetiminden ATO Yönetimine İade-i  ziyaret

Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Meclis Başkanı Osman Bağış, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sabahattin Yumuşak, YK Üyesi Hamit Tezcan ve Genel Sekreter T. Gökhan Öztürk Adana Ticaret Odası Yönetimine İade-i ziyarette bulunarak hem hizmete açtıkları yeni binalarını hem de yeni oluşan yönetime ‘Hayırlı olsun’ dileğinde bulundular.

BİLGİÇ, “ADANA İÇİN YAPACAĞINIZ GÜZEL HİZMETLERİNİZDE YANINIZDA OLURUZ”

Adana Ticaret Odası yönetiminin Adana’ya güzel hizmetler yapması temennisinde bulunan Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, burada yaptığı konuşmada “ATO’nun yeni yerinde yeni yönetim, yeni meclis ve yeni bir heyecanla Adanamıza yakışan hizmetler yapacağınıza inancım tamdır. Hepiniz işinde başarılı olmuş insanlarsınız. Adanaya hizmet için buralara aday oldunuz, kutluyoruz. ATB, ATO, ADASO ve AOSB uzun süredir gönül birliği içerisinde hizmet etti. Adana’da bu örnek birlikteliği başardık. İnşallah bundan sonrada Adanamız için ne yapılması gerekiyorsa her yönüyle beraberce yaparız. Biz edindiğimiz tecrübeleri; iş insanı olan üyelerimizin yerel, ulusal ve uluslararası bazda daha çok kazanmaları, ülkemize katma değer yaratmaları için çalışıyoruz. ATB olarak sizlerin yapacağı güzel hizmetlerde de yanınızda yer alarak her konuda destek olur, birlikte hareket ederiz. Gayretlerinizin boşa çıkmaması umuduyla yeni göreviniz ve yeni binanız tekrar hayırlı olsun.” dedi.

BAYRAM, “BİRLİKTELİĞİN GÜCÜNE İNANAN BİR YÖNETİM ANLAYIŞIMIZ VAR”

ATO Meclis Başkanı İsmail Acı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Adana Ticaret Odası’nın çalışmalarından ve 2023 yılı projelerinden söz eden ATO Başkanı Yücel Bayram, “Öncelikle hoş geldiniz. Şahin Bilgiç Ağabey birçok konuda bizim duayenimizdir. Tecrübelerinden çok şey biriktirdik. Yönetim olarak aday olduğumuzda Adana için hayallerimiz vardı. Hedefimiz bu hayallerimizi gerçekleştirmek. Üyelerimize ve ilimize faydasdağlamak. Yerel Yöneticiler dahil, STK, dernek ve paydaşlarımızla birlikte Adana için ellerimizi taşın altına koymayı hedefledik. Adananın daha da gelişmesi için yönetim, meclis olarak hep birlikte elbirliğine varız. Birlikteliğin gücüne inanan bir yönetim anlayışımız var. Ziyaretimize gelerek bizlere şeref verdiniz.” diye konuştu.