Herkes Susuyor, "Yeni Stat" Skandalı Büyüyor! Herkes Susuyor, "Yeni Stat" Skandalı Büyüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Zeydan Karalar ile Yüreğir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, yerel seçimin yerel dinamikleri olduğu gerçeğini bilemedikleri için yaygın medyaya verdikleri ilanda pişti oldular.

KARALAR DA KOCAİSPİR DE ADANALI'YA İSTANBUL'DAN BAKIYOR!

Aynı gazetede ve aynı anda Karalar ve Kocaispir'in tanıtım ve propaganda içerikli reklamları yer aldı. Yerel basını ayrıştıran ve  sansüre varan uygulamalarıyla öne çıkan Başkan Karalar ile Yerel basını ayrıştıran Başkan Kocaispir, oy alacağı Adanalı'ya İstanbul firmaları aracılığıyla ulaşmaya çalışıyor.

OY İSTEDİKLERİ ADANALI'YA, İSTANBUL FİRMASIYLA İSTANBUL GAZETELERİNDEN ULAŞIYORLAR!

İlan reklamlarda özgür olan 2 Başkan adayının İstanbul firmalarıyla, İstanbul Gazetelerine ilan çalışması yapması Adanalıya da bakışını gösteriyor.

Biz de Adanahabermerkezi.com olarak ayrıştırıcı davranışı eleştirirken, ilan reklam konusundaki tercihlere saygı duyduğumuzu belirtiyoruz.

zeydan karalar ve fatih mehmet kocaispir

Bu "Pişti" vakasını avantaja çevirip, sozcu.com.tr'de aynı anda yer alan 4  reklam-tanıtımdan hangisine "tıklama" iç güdünüzün olacağını merak ediyor ve soruyoruz.

  • A) Otobüs Alındı İlanı (Karalar)
  • B) Gazete Reklamı
  • C) Altgeçit Yapıldı İlanı (Karalar)
  • D) Adana Kazanacak İlanı (Kocaispir)

Yorum bölümünden Tıklamak İstedğiniz Şıkkı Yazabilirsiniz...