Anneler Günü dolayısıyla, Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden Başkan Gülaçtı, burada kalan annelerin elini öperek gül dağıttı. Hayli duygulu anların yaşandığı ziyarette Başkan Gülaçtı, huzurevinin kadın çalışanlarına da gül takdim ederek günlerini kutladı.

ŞEHİT ANNESİ
Başkan Ozan Gülaçtı, huzurevi ziyaretinin ardından; Diyarbakır'da, PKK'lı teröristlerce 1997'de şehit edilen Uzman Çavuş Zeki Dağ'ın annesi Fatma Dağ'ı ziyaret etti. Şehit annesi Fatma Dağ'ın elini öperek anneler gününü kutladı.
Başkan Gülaçtı daha sonra,
Bitlis'te, 6 yıl önce Polis Meslek Yüksek Okuluna düzenlenen terör saldırısında gazi olan Emre Bayram'ın ailesini ziyaret etti. Gazinin annesi Fatma Bayram'ın anneler gününü kutladı, gaziyle sohbet etti.
Tam 22 yıldır yatağa bağımlı olan engelli evladı için fedakarca annelik yapan Dilek Çapar'ı da ziyaret eden Başkan Gülaçtı, anneler gününü kutladı.

ÇOK ÖZEL BİR GÜN
Anneler Günü'nün çok özel bir gün olduğunu belirten Başkan Gülaçtı, "Anneler Günü, yılın 364 gününe bedel bir gün. En kıymetlilerimizin, en özel günü. Başta şehitlerimizin bize emaneti olan şehit annelerimiz olmak üzere bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum" dedi.

Zorunlu Emtia ile "Ödeme Skandalı" Meclis Gündeminde Zorunlu Emtia ile "Ödeme Skandalı" Meclis Gündeminde

Başkan Gülaçtı'ya anneler günü ziyaretlerinde, İl Başkan Yardımcıları Ahmet Öztürk, Melek Çiçek, Çukurova İlçe Başkanı Cemal Akın ve Seyhan İlçe Başkanı Bayram Uzundere ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Editör: Murat BERHUN