Sosyal demokrat belediyecilik anlayışından ödün vermeden çalışan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan’ın köylerini adım adım gezerek vatandaşın sorununu yerinde dinliyor. “Bugün Köydeyiz” mottosuyla köyün ve köylünün yanında yer alan Başkan Erdem, bu kapsamda Adatepe, Değirmendere, Erenler, Hamdilli, Soğukpınar, İmran, Kuzucak ve Azizli köylerindeki hemşehrileriyle bir araya geldi.

Başkan Hülya Erdem, "O Köy Bizim Köyümüzdür"

“KÖYLÜ, MİLLETİN EFENDİSİDİR”

Ceyhan’ın dört bir köşesinde, yaşamın her alanında ve anında Ceyhanlı komşularıyla yan yana, omuz omuza olan Başkan Erdem, “Ne mutlu bize. Sorunları dinliyor, dertlere derman oluyoruz” diye konuştu.

Başkan Hülya Erdem, "O Köy Bizim Köyümüzdür"
Ceyhanlıların sorunlarının çözümü için var gücüyle çalıştıklarını kaydeden Çukurova Bölgesi’nin tek kadın Belediye Başkanı Hülya Erdem, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Köylü, milletin efendisidir” şiarından hareketle başlattıkları “Bugün Köydeyiz” buluşmalarının devam edeceğini kaydetti.

Başkan Hülya Erdem, "O Köy Bizim Köyümüzdür"
Köylü kadınlarla birlikte ekmek açan, çocuklara çeşitli hediyeler sunan Başkan Erdem, “Ceyhanlımızın huzuru ve mutluluğu için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya ant içtik. Her köye, her vatandaşımıza ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Hülya Erdem, "O Köy Bizim Köyümüzdür"